Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο THESSALONIKI MASTERS (photos-videos)

NEWS ,

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σε επίσημη επίσκεψή του στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (29/06) στην πλατεία Αριστοτέλους για προγραμματισμένη συνάντησή του με τους βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και επισκέφθηκε το ξενοδοχείο Electra Palace και την έδρα της οργανωτικής επιτροπής του THESSALONIKI MASTERS.


Ο κ. Μητσοτάκης παρέλαβε από τον Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης κ. Νεκτάριο Χαλβατζή την επίσημη διαπίστευση της διοργάνωσης για αθλητές με το ονοματεπώνυμό του, καθώς και την επίσημη μπάλα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ.




Στο ισόγειο του Electra Palace έδρα της οργανωτικής επιτροπής και του γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας της Ε.Ο.ΠΕ. τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχθηκαν ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Λευτέρης Κογκαλίδης, ο Γενικός Γραμματέας Νεκτάριος Χαλβατζής και τα μέλη του Δ.Σ. Δήμητρα Χαριτίδου και Ελένη Καζάκου.



«Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας, μπράβο για την διοργάνωση» είπε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στον Νεκτάριο Χαλβατζή, ο οποίος τον ενημέρωσε για τις λεπτομέρειες και το πρόγραμμα της διοργάνωσης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε ενδιαφέρον για το αγωνιστικό κομμάτι και ρώτησε να μάθει πόσες ομάδες αγωνίζονται και πως πηγαίνει το οργανωτικό σκέλος του THESSALONIKI MASTERS.

Σχετικά Άρθρα