Περιοδεία της Ε.Ο.ΠΕ. στη Βόρεια Ελλάδα

NEWS ,

Στη Βόρεια Ελλάδα βρίσκεται αντιπροσωπεία της Ε.Ο.ΠΕ. προκειμένου να παρακολουθήσει προπονήσεις κλιμακίων, σωματείων και για συναντήσεις με Δήμους για την διεξαγωγή διοργανώσεων της Ομοσπονδίας.

Η αρχή έγινε στις Σέρρες, όπου με επικεφαλής τον ταμία και τεχνικό σύμβουλο Εθνικών ομάδων Τάκη Καβαλλιεράκη, τον διευθυντή Περικλή Μπακοδήμο, τον υπεύθυνο ανάπτυξης Χρήστο Ντόζη και των ομοσπονδιακών προπονητών Παναγιώτη Λακασά, Νίκου Μπουτσορή έγινε συνάντηση με τον πρόεδρο του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. (Οργανισμός προσχολικής αγωγής κοινωνικής πολιτικής και αθλητισμού) Σερρών Γιάννη Δεσποτίδη, με σκοπό την συνέχιση της συνεργασίας που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2019 με την διεξαγωγή του φάιναλ-4 του κυπέλλου γυναικών.



Η αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας αφού παρακολούθησε τις προπονήσεις του κλιμακίου κοριτσιών στην Ελευθερούπολη που έγινε υπό τις οδηγίες της Π.Ο.Π. Χριστίνας Πεταλά, επισκέφθηκε τις προπονήσεις των σωματείων Ελπίς και ΑΟ Σερρών, ενώ έγινε και συνάντηση με τους προπονητές της Άρτεμις Σερρών και Πανσερραϊκού Γιώργο Βαρσαμάκη και Κώστα Ριζόπουλο.






Η προπόνηση του κλιμακίου κοριτσιών στην Ελευθερούπολη έγινε παρουσία: Του αντιδημάρχου Δήμου Παγγαίου Χρήστου Μποσμπότη, της προέδρου του Γ.Σ. Ελευθερούπολης Μαρίας Βαρύτη, των πρώην διεθνών Χριστίνας Πεταλά και Γιώτας Κεφαλά, των προπονητών του ΑΟ Καβάλας Έφη Γερακίνη και Δημήτρη Κουτσιβασίλογου, του προπονητή του Ανδροσθένη Θάσου Μανώλη Πρωτονοτάριο και της Άρτεμις Σερρών Γιώργο Βαρσαμάκη.

Οι αθλήτριες που έλαβαν μέρος στην προπόνηση ήταν από τα σωματεία: ΓΣ και Γαία Δράμας, Άρτεμις Σερρών, ΑΟ Καβάλας, ΓΣ Ελευθερούπολης, Ανδροσθένη Θάσου, Σάρισα Αμυγδαλεώνα.

Στα πλαίσια της περιοδείας, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη και στο Μουζάκι με τον δήμαρχο Φάνη Στάθη και τον αντιδήμαρχο Νίκο Πούπη για τις διοργανώσεις του διακλιμακιακού αλλά και για το βαλκανικό παμπαίδων που θα γίνει στη χώρα μας.


Σχετικά Άρθρα