Η Ε.Ο.ΠΕ. ευχαριστεί και συγχαίρει

NEWS ,

Με την επιτυχή ολοκλήρωση της τελικής φάσης των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων αγοριών Κ21 και κοριτσιών Κ20, ο Πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ. ευχαριστούν θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή των διοργανώσεων στα κλειστά γυμναστήρια του Μίλωνα και του Μαρκόπουλου.

Η Ε.Ο.ΠΕ. συγχαίρει ιδιαίτερα τα σωματεία του Παναθηναϊκού και του Π.Α.Ο.Κ. για την κατάκτηση των πρωταθλημάτων, καθώς και τις συμμετέχουσες ομάδες, τον Ηρακλή, τον Άρη, τον Μίλωνα, τον Ναύαρχο Βότση, το Μαρκόπουλο και τον Απόλλωνα Πατρών για την εξαιρετική παρουσία τους καθόλη την διάρκεια των αγώνων.

Επίσης, η Ε.Ο.ΠΕ. ευχαριστεί και τις 8 ομάδες, τους διαιτητές, το προσωπικό της Ομοσπονδίας και των γυμναστηρίων του Μίλωνα και του Μαρκόπουλου για την άψογη συνεργασία στην τήρηση όλων των απαραίτητων υγειονομικών πρωτοκόλλων που έπρεπε να ακολουθηθούν για την διεξαγωγή των αγώνων, προστατεύοντας την δημόσια υγεία αλλά και τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες.

Τέλος, η Ομοσπονδία ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Νίκο Πέππα και την Εντεταλμένη Σύμβουλο Αθλητισμού της Περιφερείας Αττικής Μαργαρίτα Βάρσου για την υποστήριξή τους στη διεξαγωγή της τελικής φάσης του Πανελληνίου κοριτσιών Κ20 στο Μαρκόπουλο.

Σχετικά Άρθρα