Α2 Γυναικών: Σερβίς στους δύο ομίλους της Α' Ζώνης (ρόστερ, σύστημα διεξαγωγής)

NEWS ,

Το απόγευμα του Σαββάτου θα γίνει το πρώτο σερβίς των δύο ομίλων της Α' Ζώνης της Α2 Γυναικών. Στην Α' Ζώνη συμμετέχουν 14 ομάδες και έχουν χωριστεί σε 2 ομίλους των 7 ομάδων.

Τα ρόστερ των ομάδων του Α' ομίλου της Α' Ζώνης ΕΔΩ.

Τα ρόστερ των ομάδων του Β' ομίλου της Α' Ζώνης ΕΔΩ.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Α' Ζώνης της Α2 Γυναικών

Α2 Γυναικών - Α' Ζώνη - Α' Όμιλος - 1η αγωνιστική

Σάββατο 31 Οκτωβρίου

Βύρωνα 16.00: Ένωση Βύρωνα - Γ.Σ.Π. Ερμής Μυτιλήνης, Διαιτητές: Χαμπιλού, Οικονομοπούλου.

Α.Κ. Γουδίου 17.00: Α.Ε. Αμπελοκήπων - Ε.Α. Πατρών, Διαιτητές: Διαμάντης, Τουμπανάκης.

Κυριακή 1 Νοεμβρίου

Απόλλωνα 18.00: Α.Σ.Π. Απόλλων - Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης, Διαιτητές: Λιναρδάτος, Μαυροκέφαλος.

Ρεπό ο Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων.

Α2 Γυναικών - Α' Ζώνη - Β' Όμιλος - 1η αγωνιστική

Σάββατο 31 Οκτωβρίου

Π. Νικολαΐδης 17.00: Ο.Φ.Α. Απολλώνιος - Γ.Σ. Πετρούπολης, Διαιτητές: Βλάχος, Τριανταφυλλόπουλος.

Κυριακή 1 Νοεμβρίου

Ρεθύμνου 15.00: Ν.Ο.Π. Ρεθύμνου - Α.Ε. Αγ. Παρασκευής, Διαιτητές: Γιαννόπουλος, Βασιλόπουλος.

Ζηρίνειο 16.00: Γ.Σ.Κ. Ηρακλής - Γ.Ε. Ηρακλείου, Διαιτητές: Κυργιαλάνη, Μαλλιάρα.

Ρεπό το Π.Α.Κ. Χαλανδρίου.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ - Α' ΖΩΝΗ

Α' ΦΑΣΗ

Οι 14 ομάδες της Α' Ζώνης χωρίστηκαν σε δύο ομίλους των επτά (Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων, Α.Σ.Π. Απόλλων, Α.Ε. Αμπελοκήπων, Ένωση Βύρωνα, Γ.Σ.Π. Ερμής Μυτιλήνης, Ε.Α. Πατρών, Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης και Β' όμιλος: Ο.Φ.Α. Απολλώνιος, Γ.Σ.Κ. Ηρακλής, Ν.Ο.Π. Ρεθύμνου, Π.Α.Κ. Χαλανδρίου, Α.Ε. Αγίας Παρασκευής, Γ.Ε. Ηρακλείου, Γ.Σ. Πετρούπολης.

Σε κάθε έναν από τους δύο ομίλους (Α' και Β') θα διεξαχθεί πρωτάθλημα δύο γύρων με βαθμολογία.

Β' ΦΑΣΗ - ΑΝΟΔΟΣ

Γ’ Όμιλος (θέσεις 1-6): Συμμετέχουν οι ομάδες που θα καταλάβουν σε κάθε έναν από τους δύο ομίλους της Α’ Ζώνης τις τρεις (3) πρώτες θέσεις (Α/1, Α/2, Α/3, Β/1, Β/2, Β/3).

Θα διεξαχθεί πρωτάθλημα δύο γύρων με βαθμολογία. Μετά τους αγώνες αυτούς και σύμφωνα με τη βαθμολογία οι ομάδες θα καταλάβουν τις θέσεις 1 έως και 6 της Τελικής Βαθμολογικής Κατάταξης του πρωταθλήματος της Α’ Ζώνης.

Στη Pre League Γυναικών θα ανέλθει η ομάδα που θα καταλάβει την 1η θέση στον Γ' όμιλο της Β' φάσης.

Β' ΦΑΣΗ - ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ

Συμμετέχουν οι ομάδες που θα καταλάβουν σε κάθε έναν από τους δύο της Α’ Ζώνης τις θέσεις 4-7 (Α/4, Α/5, Α/6, Α/7, Β/4, Β/5, Β/6, Β/7).

Θα διεξαχθεί πρωτάθλημα δύο γύρων με βαθμολογία, όπου οι ομάδες που στην Α’ Φάση ήταν στον ίδιο όμιλο θα μεταφέρουν τη βαθμολογία από τους μεταξύ τους αγώνες στους δύο γύρους της Α’ Φάσης και ΔΕΝ θα αγωνιστούν ξανά μεταξύ τους. Μετά τους αγώνες αυτούς και σύμφωνα με τη βαθμολογία οι ομάδες θα καταλάβουν τις θέσεις 7 έως και 14 της Τελικής Βαθμολογικής Κατάταξης του πρωταθλήματος της Α’ Ζώνης.

Υποβιβασμός στην Β’ Εθνική/Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Γυναικών:

1) σε περίπτωση που από την Pre League Γυναικών υποβιβαστούν δύο ομάδες που ανήκουν γεωγραφικά στην Α’ Ζώνη (ΕΣΠΑΑΑ, ΕΣΠΕΔΑ, ΕΣΠΕ Πελοποννήσου) στη Β’ Εθνική/Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Γυναικών θα υποβιβαστούν:

α) από την Α’ Ζώνη οι ομάδες που θα καταλάβουν την 11η, την 12η, την 13η και την 14η θέση στον τελικό βαθμολογικό πίνακα της Β’ Φάσης (Δ’ Όμιλος) του πρωταθλήματος.

2) σε περίπτωση που από την Pre League Γυναικών υποβιβαστεί μία ομάδα που ανήκει γεωγραφικά στην Α’ Ζώνη (ΕΣΠΑΑΑ, ΕΣΠΕΔΑ, ΕΣΠΕ Πελοποννήσου) και μία ομάδα που ανήκει γεωγραφικά στην Β’ Ζώνη (ΕΠΕΣ Θεσσαλονίκης), στη Β’ Εθνική/Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Γυναικών θα υποβιβαστούν:

α) από την Α’ Ζώνη οι ομάδες που θα καταλάβουν την 12η, την 13η και την 14η θέση στον τελικό βαθμολογικό πίνακα της Β’ Φάσης (Δ’ Όμιλος) του πρωταθλήματος

3) σε περίπτωση που από την Pre League Γυναικών υποβιβαστούν δύο ομάδες που ανήκουν γεωγραφικά στην Β’ Ζώνη (ΕΠΕΣ Θεσσαλονίκης), στη Β’ Εθνική/Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Γυναικών θα υποβιβαστούν:

α) από την Α’ Ζώνη οι ομάδες που θα καταλάβουν την 13η και 14η θέση στον τελικό βαθμολογικό πίνακα της Β’ Φάσης (Δ’ Όμιλος) του πρωταθλήματος.

Σχετικά Άρθρα