Ας γίνουμε συμπαίκτες της 7χρονης Σόφη

NEWS ,

Η Σόφη, κόρη του Αντώνη Κοβάτσεφ, παλαίμαχου παίκτη της Παναχαϊκής, του Ηρακλή, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και της Ολυμπιάδας, αν και πολύ μικρή δίνει τον αγώνα της ζωής της. Ο όγκος στον νωτιαίο μυελό απαιτεί επέμβαση κόστους πάνω από 300.000 ευρώ, ποσό που η οικογένεια της αδυνατεί να υποστηρίξει. Όλοι μαζί, όμως, μπορούμε να βοηθήσουμε!

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΜΗ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερμή: «Ένας αθλητής που τίμησε με την παρουσία του το ελληνικό βόλεϊ και έκανε καριέρα παίζοντας στον Παναθηναϊκό (480 συμμετοχές) και στον ΠΑΟΚ (60 συμμετοχές), ενώ αγωνίστηκε και στην Εθνική μας ομάδα (120 συμμετοχές), περνάει πολύ δύσκολες ώρες, αφού το κοριτσάκι του, η 7χρονη Σόφη,αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, έχοντας έναν όγκο στον νωτιαίο μυελό, που είχε προκαλέσει σκολίωση 130° στη σπονδυλική της στήλη, η οποία με μια σειρά επεμβάσεων στη Γαλλία έχει μειωθεί στις 80° με την τοποθέτηση μεταλλικών λαμών ευθυγράμμισης και έπεται συνέχεια, αφού η προσπάθεια μέσω αναγκαίων και υποχρεωτικών επώδυνων επεμβάσεων ενδομυελικής επεξεργασίας θα πρέπει να συνεχιστεί. Όλη αυτή η επιβάρυνση της υγείας της μικρής Σοφίας έχει προκαλέσει μια νευροδερματική μελάνωση σε όλο το σώμα της, με αποτέλεσμα να απαιτείται η τάχιστη μεταφορά της σε εξειδικευμένο νοσοκομείο στο Μαϊάμι και συγκεκριμένα στο "Jackson Memorial Hospital" για να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες αποκατάστασης της υγείας της.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια θα συνδράμουν τα κανάλια Novasports, τα οποία σήμερα Κυριακή 14/2/2021, κατά τη διάρκεια, πριν και μετά το ποδοσφαιρικό ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού θα δημοσιοποιήσουν το θέμα και θα πραγματοποιήσουν έναν μαραθώνιο βγάζοντας αριθμό λογαριασμού και ανθρώπους οι οποίοι από τις θέσεις που κατέχουν μπορούν να αποτελέσουν κρίκο αυτής της τεράστιας αλυσίδας. Ευελπιστούμε να προσφέρουμε τη βοήθειά μας στην οικογένεια για να αντιμετωπίσει αυτό το δυσβάσταχτο οικονομικό βάρος.

Το κόστος για το νοσοκομείο στο Μαϊάμι ξεπερνάει τις 300.000 ευρώ και η οικογένεια, έχοντας ξοδέψει το όποιο οικονομικό απόθεμα είχε, αδυνατεί να αντεπεξέλθει, με αποτέλεσμα να απαιτείται η βοήθεια όλων μας, ο καθένας όπως και με όποιον τρόπο δύναται.ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (IBAN): GR 6301108900000089060069229».

Σχετικά Άρθρα