Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ευχαριστεί και συγχαίρει

NEWS ,

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γιώργος Καραμπέτσος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ο.ΠΕ. αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν τις Εθνικές ομάδες βόλεϊ ανδρών και γυναικών για την αήττητη πορεία τους στον Α' γύρο των προκριματικών των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και να τους ευχηθούν υγεία, δύναμη και κουράγιο στους αγώνες του Β γύρου όπου θα κριθούν οι μεγάλοι στόχοι των προκρίσεων.

Συγχαίρουν επίσης τις Εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ γυναικών των Βίκυ Αραβίτη, Πένυ Καραγκούνη, Δήμητρα Μαναβή, Μαρία Κλέπκου για την πρώτη θέση που κατέκτησαν στη Β' φάση του Continental Cup στη Σμύρνη μαζί με την πρόκριση στην τελική φάση του Continental Cup στη Χάγη και τους εύχονται καλή προετοιμασία για την τελική φάση που θα κρίνει και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ιδιαίτερα όμως θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους συντελεστές, τους οικοδεσπότες των αγώνων του Α γύρου του C προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών που έγιναν στη Λάρισα καθώς και τους μεγάλους χορηγούς, την Εθνική Τράπεζα, το ιδιωτικό νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center και την εταιρεία αθλητικού ιματισμού Errea.

Ευχαριστούν τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη που με τη θερμή του παρουσία εμψύχωσε και ενίσχυσε τις αθλήτριες, τους προπονητές του εθνικού μας συγκροτήματος αλλά και όλο τον κόσμο του ελληνικού βόλεϊ.

Ευχαριστούν τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κωνσταντίνο Αγοραστό, τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Θεσσαλίας Νικόλαο Λιούπα, τον Δήμο Λαρισαίων, τον Δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Αθανάσιο Αδαμόπουλο και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Μιχαήλ Αναστασίου.

Επίσης ευχαριστούν τη διοίκηση και του εργαζομένους στο Ε.Α.Κ. Λάρισας και τον πρόεδρο Γιάννη Κουρδή, την Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Ε.Λ. και τα σωματεία της για τις βοήθειες, τους υπέροχους εθελοντές που βοήθησαν στην προετοιμασία της Εθνικής γυναικών και της αθλητικής εγκατάστασης, τους διαιτητές, τους εκπροσώπους του Τύπου, τους φωτογράφους, τους τεχνικούς και τη Δημόσια Τηλεόραση για την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων, τα στελέχη της ΕΟΠΕ και όλους τους αφανείς ήρωες αυτή της γιορτής για το γυναικείο βόλεϊ.

Η Εθνική ανδρών ετοιμάζεται για τους αγώνες του Β γύρου στη Ποτγκόριτσα του Μαυροβουνίου και η Εθνική γυναικών για τους αγώνες στο Γκρατς της Αυστρίας.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις αποστολές των δύο Εθνικών συγκροτημάτων.

Το μυαλό και η καρδιά μας είναι μαζί τους.

Σχετικά Άρθρα