Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης συμπαραστέκεται στους κατοίκους της Ρόδου (updated)

NEWS ,

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης συμπαρίσταται στους κατοίκους της Ρόδου που δοκιμάζονται εδώ και λίγες ώρες από την μεγάλη πυρκαγιά. Οι αγώνες της τελικής φάσης ολοκληρώθηκαν κανονικά παρά τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση και στην υδροδότηση που υπάρχουν σε όλο το νησί.

Το αγωνιστικό περνάει σε δεύτερη μοίρα και ευχόμαστε δύναμη και με την βοήθεια της πυροσβεστικής υπηρεσίας και του κρατικού μηχανισμού, ευχόμαστε να γίνει το καλύτερο στη Ρόδο αλλά και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας.

Ζητούμε κατανόηση, καθώς λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς στο νησί, η Ρόδος εδώ και έξι ώρες δεν έχει ηλεκτροδότηση και υδροδότηση και μόλις αποκατασταθούν οι βλάβες θα υπάρχει ρεπορτάζ με τις απονομές που έγιναν λίγο πριν τη δύση του ηλίου, καθώς και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Χρυσό μετάλλιο για Ζαφειρίου, Πιτσιγκώνη και Καλιόζη, Κυπριώτη

Πρωταθλήτριες Ελλάδας στη κατηγορία Κ17 αναδείχθηκαν οι Θεσσαλονικιές Παρασκευή Ζαφειρίου, Ελπίδα Πιτσιγκώνη, οι οποίες επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά και κατέκτησαν τον τίτλο.

Στους παίδες, ο Ροδίτης Δημήτρης Καλιόζης και ο Κώος Σάββας Κυπριώτης ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου και στέφθηκαν πρωταθλητές Ελλάδας Κ17.

Σχετικά Άρθρα