Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών: Ο αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ Κώστας Χαριτωνίδης επισκέφθηκε την αποστολή της Εθνικής

NEWS ,

Στο ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή της Εθνικής ομάδας γυναικών βρέθηκε σήμερα το βράδυ ο αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ Κώστας Χαριτωνίδης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΣΕΠΠΕ Γιώργο Σαμαρά.

Οι δύο παράγοντες συνομίλησαν με τις αθλήτριες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος μεταφέροντας τη στήριξη όλου του ελληνικού βόλεϊ.

«Βρίσκομαι εδώ εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου της ΕΟΠΕ για να σας εκφράσω τη στήριξη όλων και την πίστη που έχουμε στην ομάδα. Έχετε καταφέρει πολλά πράγματα την τελευταία τριετία και είμαι σίγουρος ότι η συνέχεια θα είναι πολύ διαφορετική», τόνισε μεταξύ άλλων στη σύντομη ομιλία του ο κ. Χαριτωνίδης.

Από την πλευρά του ο κ. Σαμαράς εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την ομάδα για το γεγονός ότι για δεύτερη συνεχόμενη φορά βρίσκεται στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, εκφράζοντας κι αυτός την πεποίθηση του για πρόκριση στην επόμενη φάση ενώ όπως τόνισε στο αυριανό παιχνίδι θα βρεθούν στο γήπεδο περισότεροι από 50 προπονητές που θα στηρίξουν την εθνική μας ομάδα.

Σχετικά Άρθρα