Θοδωρής Βουλκίδης: «Την ομάδα μας την χαρακτηρίζει η ψυχή της»

NEWS ,

Ο Θοδωρής Βουλκίδης λίγο μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης της Εθνικής στη “TAURON ARENA” της Κρακοβίας δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του γηπέδου.

Ο κεντρικός της γαλανόλευκης τόνισε: «Ειλικρινά δεν βρίσκω τα λόγια να περιγράψω τα συναισθήματα που δημιουργεί σε εμένα και τους συμπαίκτες μου το να προπονηθούμε σε ένα τόσο όμορφο και σύγχρονο γήπεδο. Είναι ένα στολίδι και μόλις μπήκα μέσα αισθάνθηκα δέος.  Ένας τέτοιος χώρος σε ωθεί από μόνος του να δίνεις τα πάντα μέσα στο γήπεδο, να κάνεις την υπέρβαση σου. Μακάρι να δούμε και στην Ελλάδα κάποια στιγμή ένα τέτοιο γήπεδο».

Όσον αφορά στους στόχους της Εθνικής στο Ευρωβόλεϊ ο Θοδωρής Βουλκίδης υπογράμμισε: «Δουλέψαμε πολύ σκληρά όλο το καλοκαίρι, για αυτές τις ημέρες της διοργάνωσης. Θα δουλέψουμε μέχρι την τελευταία στιγμή και στο παιχνίδι με την Ουκρανία θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Θα πάμε βήμα-βήμα σε όλη τη διοργάνωση με στόχο να επαναλάβουμε την πρόκριση στη φάση των 16».

Απαντώντας σε ερώτηση αν είναι μειονέκτημα το γεγονός ότι η Εθνική έδωσε μόνο 4 παιχνίδια προετοιμασίας επισήμανε: « Ίσως, αλλά η ομάδα μας έχει αποδείξει ότι διαθέτει μεγάλα ψυχικά αποθέματα και μπορεί να κάνει σημαντικές νίκες. Άλλωστε την ομάδα μας την χαρακτηρίζει η ψυχή της».




Σχετικά Άρθρα