Δήλωση του Προέδρου της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργου Καραμπέτσου

NEWS ,

Με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών, ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος προέβη στη παρακάτω δήλωση:

Η αγωνιστική περίοδος 2021-22 αρχίζει σήμερα με το σερβίς του πρωταθλήματος Volley League γυναικών. Θα αγωνιστούν οι 14 κορυφαίες με την αφρόκρεμα της γενιάς βολεϊμπολιστριών.

Μετά από δύο δύσκολες σεζόν που όλοι δοκιμάστηκαν και επηρεάστηκαν από την πανδημία του covid-19 ευχόμαστε το νέο πρωτάθλημα να επιστρέψει στην αγωνιστική κανονικότητα. Η Ε.Ο.ΠΕ. βρίσκεται και θα βρίσκεται στο πλευρό όλων των σωματείων και των αθλητριών. Σε συνεργασία μαζί τους και με τη βοήθεια της τεχνολογίας θα φέρει τους αγώνες του κορυφαίου πρωταθλήματος στο τηλέφωνο και στο lap top κάθε φιλάθλου σε κάθε γωνιά της Γης.

Εχουμε ακόμα να κάνουμε πολλά. Πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν σημαντικές συμφωνίες και καινοτομίες που θα χαρακτηρίσουν το πρωτάθλημα της Volley League όχι μόνο ως το πιο όμορφο πρωτάθλημα αλλά και ως το πλέον πρωτοπόρο.

Εύχομαι υγεία στις αθλήτριες, στους προπονητές, στους συνεργάτες, στους παράγοντες, στους διαιτητές και στους εκπροσώπους του Τύπου και σαν μια δυνατή ομάδα θα δημιουργήσουμε ένα όμορφο αθλητικό προϊόν που θα αποτελεί το καμάρι του ελληνικού βόλεϊ.

Σχετικά Άρθρα