Το 2ο Συνέδριο του ΣΦΕΕΟΠ «Ανάπτυξη – Οργάνωση: Συμβολή στο Μέλλον της Ελληνικής Πετοσφαίρισης».

NEWS ,

Ο Σύλλογός Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης (Σ.Φ.Ε.Ε.Ο.Π.) σε συνεργασία με τα μέλη ΔΕΠ με γνωστικό αντικείμενο την Πετοσφαίριση της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Σ.Ε.Φ.Α.Α.) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών θα διοργανώσει στις 1-3 Ιουνίου 2018 το 2ο Συνέδριο στη χώρα μας για την πετοσφαίριση και την πετοσφαίριση επί άμμου. Το θέμα του Συνεδρίου είναι: «Ανάπτυξη –  Οργάνωση: Συμβολή στο Μέλλον της Ελληνικής Πετοσφαίρισης».

Στο Συνέδριο το οποίο θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις της ΣΕΦΑΑ (Εθνικής Αντιστάσεως 41, Δάφνη, Αθήνα), θα κληθούν να συμμετάσχουν ειδικοί επιστήμονες, εκπρόσωποι των φορέων του αθλήματος, αθλητές, προπονητές, παράγοντες, διαιτητές, δημοσιογράφοι και φίλαθλοι του αθλήματός μας.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι μέσα από τις εισηγήσεις ειδικών επιστημόνων και όσων συμμετέχουν στα δρώμενα του ελληνικού βόλεϊ να υπάρξει κοινός προβληματισμός και συζήτηση για το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ γενικά και των εθνικών ομάδων, ειδικότερα.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα κυκλοφορήσει η 1η ανακοίνωση του Συνεδρίου που θα περιέχει τις θεματικές ενότητες, τη διαδικασία και τις προθεσμίες για την υποβολή περιλήψεων.

Μετά την ολοκλήρωση του Συνεδρίου τα συμπεράσματα που θα προκύψουν θα δημοσιοποιηθούν από την Οργανωτική Επιτροπή.

Σχετικά Άρθρα