Πανελλήνιο Κορασίδων: ΣΦΑΜ Φοίβος – ΑΣ Ελπίς 3-0

Κορασίδων ,

Ο Φοίβος Μελισσίων μπήκε με το δεξί στο Final 4 του Πανελληνίου πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Ζηρίνειο καθώς επικράτησε με 3-0 της Ελπίδας Αμπελοκήπων.

Η ομάδα των Μελισσίων, που συμμετέχει για πρώτη φορά σε τελική φάση, στα δύο πρώτα σετ δεν άφησε ιδιαίτερα περιθώρια αντίδρασης στην Ελπίδα που προσπάθησε να επιστρέψει στο γ’ σετ χωρίς όμως επιτυχία.

Με όπλο το σερβίς ο Φοίβος στο πρώτο σετ μετέτρεψε το 0-2 σε 7-3, 16-7, ενώ στο β’ σετ το 13-11 έγινε 18-11.

Η ομάδα των Μελισσίων στο γ’ σετ ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό 5-0, αλλά η Ελπίδα απάντησε με ένα εξίσου εντυπωσιακό σερί 0-6 για να προηγηθεί, ωστόσο το 9-8 έγινε 12-8 με τον Φοίβο να κρατά σταθερά το προβάδισμα (12-10, 14-10, 16-11). Η ομάδα των Αμπελοκήπων πλησίασε στον πόντο (21-20), όμως ο Φοίβος πήρε το σετ με 25-21 και μαζί την πρώτη του νίκη στο τουρνουά.

Φοίβος (Μονδέλος) Μέγγου, Τσήμα, Γεωργακοπούλου, Καρατζίκου, Καραντάνη, Νταλ, Μολδοβανίδη-λ / Ζαχαροπούλου–λ, Καρατζίκου, Σκανδάλη Κ., Σκανδάλη Π., Μοσχονά.
Ελπίδα (Τεμελούδης) Παπάζογλου, Σουπιώνη, Ταυλίκου, Αθανασιάδου, Αμπεριάδου, Γκόλτσιου, Ευγενίδου –λ / Ιασωνίδου –λ , Αρμουτσή Τ., Αρμουτσή Μ., Σπυρίδωνος, Λιούτα, Γούση, Δριντσούδη.

Σχετικά Άρθρα