Πανελλήνιο Κορασίδων: ΑΣ Άρης – ΑΣ Ελπίς 3-1

Κορασίδων ,

Ο Άρης πέτυχε την πρώτη του νίκη στο Final 4 του Πανελληνίου Κορασίδων επικρατώντας με 3-1 της Ελπίδας και παράλληλα χάρισε από σήμερα τον τίτλο στον Ηρακλή Κηφισιάς.

Η ομάδα της Κηφισιάς ακόμη κι αν ηττηθεί αύριο από την Ελπίδα, θα ισοβαθμίσει με έναν εκ των Φοίβου, Άρη (κοντράρονται στο άλλο αυριανό παιχνίδι) τους οποίους όμως έχει κερδίσει κι έτσι υπερτερεί σε οποιαδήποτε ισοβαθμία.

Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, η Ελπίδα ξεκίνησε καλύτερα και πήρε εύκολα το πρώτο σετ, ωστόσο ο Άρης όχι απλά ισοφάρισε εξίσου εύκολα σε 1-1, αλλά έφτασε να προηγείται με 13-5 στο γ’ σετ.

Κι ενώ όλοι πίστεψαν ότι το σετ είχε τελειώσει, η Ελπίδα επέστρεψε και το ματς ξανάγινε ντέρμπι. Η ομάδα των Αμπελοκήπων μείωσε σε 14-13, προηγήθηκε με 21-19, αλλά ο Άρης αντέδρασε και πήρε το σετ με 25-23.

Στο δ’ σετ έγινε μεγάλη μάχη, αλλά ο Άρης πιο ψύχραιμος στο φινάλε πήρε το σετ με 25-22 και τη νίκη που του δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσει αύριο την 2η θέση κόντρα στον Φοίβο.

Τα σετ: 17-25, 25-13, 25-23, 25-22

Άρης (Τσαϊρέλης) Μπάκα, Αλεξάκου, Καθάριου, Γουγούση, Ζωΐδου, Βασιλείου, Πετρινόλη –λ / Σανιώτη –λ, Σιδοπούλου, Μπουσνάκη, Κωνσταντίνου, Λημνιώτη.
Ελπίδα (Τεμελούδης) Παπάζογλου, Σουπιώνη, Ταυλίκου, Αθανασιάδου, Αμπεριάδου, Γκόλτσιου, Ιασωνίδου –λ / Αρμουτσή Μ., Θωμαϊδού, Γούση, Δριντσούδη.

Σχετικά Άρθρα