Πανελλήνιο Νεανίδων: ΑΟ Μαρκοπούλου – ΑΟ Ηρακλής Ιωαννίνων 3-0

Νεανίδων ,

Ο ΑΟ Μαρκοπούλου εξασφάλισε το 2ο εισιτήριο για τον τελικό του Final 4 του Πανελληνίου πρωταθλήματος Νεανίδων που διεξάγεται στην Πτολεμαΐδα.

Ο ΑΟΜ στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό επικράτησε με 3-0 του Ηρακλή Ιωαννίνων και θα αντιμετωπίσει τον Άρη στον τελικό.

Με εξαίρεση το πρώτο σετ όπου ο Ηρακλής ήταν αρκετά ανταγωνιστικός, στα υπόλοιπα δύο ο ΑΟΜ επέβαλλε την ανωτερότητα του και προκρίθηκε δίκαια στον τελικό.

Η γνώμη του πάγκου

Γιάννης Νικολάκης: «Κάναμε μια σοβαρή εμφάνιση που μας έδωσε δίκαια την πρόκριση. Ήταν μια μεστή εμφάνιση, δεν δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλο κι είναι σημαντικό για τον σύλλογο το ότι αύριο θα διεκδικήσει έναν Πανελλήνιο τίτλο».

Κώστας Ζιώγος: «Το Μαρκόπουλο επιβεβαίωσε την αξία του έχοντας αθλήτριες με εμπειρία από την Α1. Στηρίχθηκε στο σερβίς και την υποδοχή του ενώ εμείς δεν μπορέσαμε να πιέσουμε και να έχουμε ποιοτική πρώτη μπάλα. Είμαστε άπειρη ομάδα και τώρα προσπαθούμε να σταθούμε σε υψηλό επίπεδο. Άρης και Μαρκόπουλο είναι ένα επίπεδο πιο πάνω και ελπίζω αύριο να δούμε έναν ποιοτικό τελικό, ενώ εμείς θα παλέψουμε για την 3η θέση»

Τα σετ: 25-18, 25-10, 25-15

ΑΟ Μαρκοπούλου (Νικολάκης) Μπαμπίρη, Καρακάση, Φακοπουλίδου, Διάλλα, Νικολογιάννη, Γεωργατζή, Τουλγαρίδου –λ / Καραβοκύρη –λ, Δήμα, Λυχναρά, Λεπενιώτη, Σουλιώτη, Μεθενίτη
Ηρακλής Ιωαννίνων (Ζιώγος) Μπόζιου, Σαββάογλου, Καρατζόγλου, Ζερβοπούλου, Δημητρέλου, Αδάμου, Μπιζμπέλη-λ /Αναστασούλη-λ Ράπτη, Δημητρέλου, Ζιώγου, Παπαγεωργίου.

Σχετικά Άρθρα