Πανελλήνιο Νεανίδων (θέσεις 3-4) ΑΟ Ποσειδών Λουτρακίου – ΑΟ Ηρακλής Ιωαννίνων 3-2

Νεανίδων ,

Ο Ποσειδών Λουτρακίου κατέλαβε την 3η θέση στο Final 4 του Πανελληνίου πρωταθλήματος Νεανίδων που διεξάγεται στην Πτολεμαΐδα.

Στον αγώνα για θέσεις 3-4 η ομάδα του Λουτρακίου μετά από ένα παιχνίδι γεμάτο ανατροπές, κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση του Ηρακλή Ιωαννίνων στο τάι μπρέικ.

Ο Ποσειδών προηγήθηκε με 2-0, με τον Ηρακλή να μην… εγκαταλείπει τη μάχη και παρόλο που βρέθηκε να χάνει με 11-2 και 14-7 στο γ’ σετ, όχι απλά κατάφερε να κάνει την ανατροπή, αλλά οδήγησε το ματς στο τάι μπρέικ, όπου προηγήθηκε με 4-9! Εκεί όμως ήταν η σειρά του Ποσειδώνα να κάνει τη δική του ανατροπή και με σερί 11-3 πήρε το σετ και την 3η θέση.

Η γνώμη του πάγκου

Δημήτρης Ανδρεόπουλος: «Φτάσαμε τελικά στην πηγή και ήπιαμε νερό μετά από ένα θρίλερ, το οποίο φάνηκε αρχικά να είναι μια εύκολη νίκη για εμάς, αλλά κινδυνεύσαμε να χάσουμε το ματς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την 3η θέση, είναι μια ιστορική επιτυχία και ακόμη πολλοί ίσως δεν μπορούν να το συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της επιτυχίας. Το ταλέντο υπάρχει στην ομάδα και με καλή οργάνωση μπορούμε να πάμε και ψηλότερα».

Κώστας Ζιώγος: «Προσπάθησα αλλά δεν τα καταφέραμε ως το τέλος. Μπήκαμε υποτονικά στον αγώνα και βρεθήκαμε να έχουμε χάσει τα δύο πρώτα σετ και να χάνουμε με 11-2 στο τρίτο, αλλά μπορέσαμε να το γυρίσουμε σε 2-2 σετ και να προηγηθούμε με 9-4 στο τάι μπρέικ. Αυτό οφείλεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στην παγκορασίδα Αναστασία Ράπτη (γεννημένη το 2002) που μπήκε στον αγώνα και παρόλο που δεν ολοκληρώσαμε την ανατροπή, η παρουσία της ήταν το μεγάλο κέρδος για εμάς. Γενικά αυτό το τουρνουά ήταν μεγάλη εμπειρία για τα κορίτσια μας κι είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει πάρα πολύ»

Τα σετ: 30-28, 25-22, 23-25, 21-25, 15-12

Ποσειδών (Ανδρεόπουλος) Μονάντερα, Πατουχέα, Μπαχλάβα, Δορμπαράκη, Θώδη, Γαϊτάνου, Σοφιανίδη –λ / Σταύρου, Μπεκιάρη, Πατερούδη
Ηρακλής Ιωαννίνων (Ζιώγος) Μπόζιου, Αδάμου, Σαββάογλου, Καρατζόγλου, Ζερβοπούλου, Δημητρέλου, Μπιζμπέλη-λ /Αναστασούλη-λ, Ράπτη, Ζιώγου, Παπαγεωργίου, Σιορέντα

Σχετικά Άρθρα