Pre League Ανδρών (Γ' Όμιλος - 8η αγωνιστική): Η Καλαμάτα 80 3-0 τον Πήγασο Πολίχνης

PRE LEAGUE ,

Η Καλαμάτα 80 πήρε μεγάλη νίκη με 3-0 σετ επί του Πήγασου Πολίχνης στη Μεσσηνία και «εβάλε φωτιά» στον Γ' όμιλο της Pre League ανδρών, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Στη πρώτη θέση παρέμεινε ο Πήγασος Πολίχνης με 17 βαθμούς, ακολουθεί η Καλαμάτα 80 με 16 και ο Κέρκης Σάμου με 14. Μαθηματικές ελπίδες για την πρώτη θέση έχει και ο Αριστοτέλης Σκύδρας που έχει 13 βαθμούς.

Ο Άθλος Ορεστιάδας έχει 12 βαθμούς αλλά παιχνίδι περισσότερο, καθώς ο μοναδικός αγώνας για την 9η αγωνιστική που διεξήχθη ήταν αυτός ανάμεσα στην ομάδα του Έβρου και της ΑΕΚ, με τους εβρίτες να παίρνουν τη νίκη με 3-1 σετ.

Για την 9η αγωνιστική απομένουν οι αναμετρήσεις του Κέρκη Σάμου με την Καλαμάτα 80 και του Πήγασου Πολίχνης με τον Αριστοτέλη Σκύδρας.

Τα σετ: 3-0 (25-23, 26-24, 27-25)

Διαιτητές: Κουτσούλας, Κυριοπούλου, Γραμματεία: Πανδή, Παρατηρητής: Τομαράς.

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 (Παναγιώτης Ντάκουρης): Δαλακούρας, Πελεκούδας, Παλέντζας, Χριστόφας, Στόγιαν, Δημητούλης / Ντάκουρης (λ), Μπούρας (λ), Χαραλαμπίδης, Κανελλόπουλος.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ (Ηρακλής Θεοδώρου): Εφραιμίδης, Στίγγας, Μήλης, Κομητούδης, Μαυροβουνιώτης, Καρατζάς / Τσαδήμας (λ), Τσιράκης (λ), Καράτζογλου, Κεσεσίδης, Μπαρδούκας.

Η βαθμολογία ΕΔΩ.

Σχετικά Άρθρα