Στην Volleyleague Γυναικών ο Ηλυσιακός, 3-2 την ΑΕΚ

PRE LEAGUE ,

Άλλη μια σπουδαία επιτυχία πραγματοποίησε ο Ηλυσιακός, που μετά από τη συμμετοχή του στο Final 4 του Κυπέλλου, κέρδισε την άνοδο στη Volley League γυναικών. Η ομάδα του Αποστολογιωργάκη επικράτησε με 3-2 της ΑΕΚ στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας και πήρε άξια την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία για δεύτερη φορά στην ιστορία του. 

Ο Ηλυσιακός βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, ωστόσο κατάφερε επιστρέψει και να πάρει την μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του. Από την άλλη η ΑΕΚ θα μείνει για άλλον έναν χρόνο στην Pre League.

Τα σετ: 2-3 (25-8, 23-25, 25-20, 20-25, 13-15)

ΑΕΚ (Σαμαράς): Χρυσομάλλη, Οικονομίδου, Μπίσκου, Ζίγκα, Γκρέκα, Μαλουσάρη / Μπελιά (λ), Αντωνιάδη. 
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Αποστολογιωργάκης): Αναγνώστου, Χριστοδούλου, Χαμπηλομάτη, Μπέμπη, Σωτηρίου, Λιαρούτσου / Παπαδάκη (λ), Γιαννίκη (λ), Τζαλαλή Κ., Χανδρή, Τσιγαρίδα, Τζαλαλή Σ.

Μανώλης Αποστολογιωργάκης: «Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει»

«Προσπαθούμε να το συνειδητοποιήσουμε ακόμα. Πολλά χρόνια προσπαθούσε ο Ηλυσιακός να ανέβει, έφτανε στη πηγή και δεν τα κατάφερνε. Παίξαμε σε μία πολύ δύσκολη ατμόσφαιρα και σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και έχει μεγάλη αξία αυτό που πετύχαμε. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες οι οποίες έδειξαν φοβερή υπομονή όλη την χρονιά, στην Ελένη Θωμοπούλου που τρέχει το τμήμα και στην διοίκηση που στηρίζουν την ομάδα πολλά χρόνια αλλά και στους συνεργάτες μου που όλη την χρονιά παλεύουμε για αυτό τον σκοπό. Αφιερώνουμε την άνοδο στον κόσμο που μας στήριξε, που γέμιζε το γήπεδο στα τελευταία παιχνίδια και ακόμα σε κακές στιγμές. Πάμε τώρα στο Ζωγράφου να το πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας». 

Σχετικά Άρθρα