ΑΟ Αιγάλεω: Ανανεωμένο και με υψηλές βλέψεις

PRE LEAGUE ,

Ανανεωμένο κατά τα 2/3 το Αιγάλεω μπαίνει στη δεύτερή του σεζόν στο πρωτάθλημα της Pre League. Η Αγγελική Αντωνιάδου βρίσκεται στον πάγκο του «Σίτι» από το 2009 και φέτος θα κλείσει 10 χρόνια στον σύλλογο. Aπό τη περυσινή ομάδα αποχώρησαν οκτώ αθλήτριες, ανανεώθηκαν πέντε δελτία και έγιναν συνολικά δέκα μεταγραφές. 

Από τον Ηλυσιακό αποκτήθηκε η διαγώνια ταλαντούχα Κωνσταντίνα Τζαλαλή, ενώ από τον Γ.Σ.Ηλιούπολης ήρθαν η κεντρική Ολγα Μελετιάδη και η ακραία Θεοδώρα Σαρακατσάνη. Η ακραία Κατερίνα Κτιστάκη αποκτήθηκε από την ΑΘΛΕΣΗ και από την ΑΕΚ το λίμπερο Μαριαλένα Λύρα. Επίσης, έγιναν και επιλεκτικές προσθήκες νέων και ταλαντούχων αθλητριών οπως η ακραία Ρόζα Αρμάου από τη Νίκη Αμαρουσίου και η πασαδόρος Ελένη Κοντούδη από τον Ηρακλή Κηφισιάς.

Οκτώ παίκτριες αποχώρησαν συνολικά από το περυσινό ρόστερ με το οποίο η ομάδα τερμάτισε στην πέμπτη θέση (Καββαδία, Σολωμού, Αρβανιτοπούλου, Κάστανου, Χαριτωνίδη, Παναγιωτίδου, Καραμούντζου, Αναστασιάδη).

Πέρυσι, το Αιγάλεω τερμάτισε στην 5η θέση και συμμετείχε στα πλέι οφ ανόδου, πορεία που θέλει να επαναλάβει και φέτος. Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα βρει την ομάδα της Αγγελικής Αντωνιάδου στο κλειστό του Μίλωνα κόντρα στον Πανιώνιο (20/10, 20.00).

Το ρόστερ του ΑΟ Αιγάλεω ΕΔΩ.

Σχετικά Άρθρα