«Έφυγε» ο Μιχάλης Μαστρανδρέας

Μιχάλης Μαστρανδρέας ,

Στο πένθος βυθίστηκε το ελληνικό βόλεϊ, καθώς ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες του αθλήματος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών.  Πρόκειται για τον Μιχάλη Μαστρανδρέα, ο οποίος ήταν επίτιμος πρόεδρος της ΕΟΠΕ, ενώ διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος της ομοσπονδίας (1975-1993), άλλα και της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας (CEV).

«Θέλω να εκφράσω τη βαθύτατη λύπη μου, διότι έφυγε από κοντά μας μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του αθλήματος, που ήταν αγαπητός και αποδεκτός από όλους τόσο την προσφορά του, όσο και για το ήθος του. Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης πάντα θα θυμάται και θα τιμάει τον Μιχάλη Μαστρανδρέα», δήλωσε συντετριμμένος ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Στέλιος Προσαλίκας.

Ο Μιχάλης Μαστρανδρέας (ο πρώτος από δεξιά στη φωτό) γεννήθηκε στις 23 Μαΐου 1925 στο Σουέζ της Αιγύπτου. Ο μοναδικός γιος του Μανώλη και της Καλλιόπης Μαστρανδρέα που είχαν και τρεις κόρες, τη Σοφία, τη Μαρία και την Αιμιλία. Σπούδασε σε ανώτερες εμπορικές και ξενοδοχειακές σχολές και διακρίθηκε για το επιχειρηματικό του πνεύμα.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr - Φεβρουάριος 2009

Σχετικά Άρθρα