Παύλος Μπελιγράτης: «Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα Καλάβρυτα»

SNOW VOLLEYBALL ,

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει για τη διεξαγωγή του 1ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος Snow Volley το διήμερο 24-25 Φεβρουαρίου στα Καλάβρυτα. Ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης του Snow Volley Παύλος Μπελιγράτης, μιλώντας στο volleyball.gr, αναφέρθηκε στην επίσκεψή του στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων και στα σχέδια που υπάρχουν κατά την διάρκεια του πρώτου τουρνουά.

«Εδώ και καιρό δουλεύουμε καθημερινά στην Ομοσπονδία για αυτό το πρώτο event, το οποίο θα βασίζεται στα πρότυπα των αγώνων του εξωτερικού. Ευελπιστούμε όλα τα χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας του χρόνου να φιλοξενήσουν αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος snow volley και το άθλημα να γίνει θεσμός. Στόχος είναι το τουρνουά των Καλαβρύτων να είναι μόνο η αρχή και να μπει στη συνείδηση του κόσμου, καθώς είναι ένα άθλημα που θα βρίσκεται το επόμενο διάστημα και στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες» είναι το πρώτο σχόλιο του Παύλου Μπελιγράτη. 

«Επισκεφτήκαμε το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων και το υπέροχο σαλέ του, μαζί με το μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Ελένη Καζάκου και τον Διευθυντή του χιονοδρομικού Λεωνίδα Σπυρόπουλου, ο οποίος και μας ξενάγησε στο χώρο που θα φιλοξενηθούν οι αγώνες. Έξω ακριβώς από το σαλέ θα στηθούν δύο γήπεδα στα πρότυπα των διοργανώσεων του εξωτερικού. Επίσης, κατά την διάρκεια του διημέρου θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις, για τους μικρούς και τους μεγάλους, με πολλές παράπλευρες των αγώνων δραστηριότητες, αγώνες exhibitions, ενώ θα υπάρξουν και επώνυμοι καλεσμένοι που θα δώσουν μία άλλη νότα στη διοργάνωση. Ετοιμαστείτε για πολλές εκπλήξεις». 

Οι νικητές σε άνδρες και γυναίκες θα πάρουν και το εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Αυστρίας (23-25 Μαρτίου) και ο Παύλος Μπελιγράτης θα είναι ο συνοδός τους μέχρι τo Wagrain.

Σχετικά Άρθρα