Από την άμμο στο χιόνι και η Ευαγγελία Τσιορλίδα

SNOW VOLLEYBALL ,

Έχοντας κολλήσει για τα καλά, εδώ και δύο χρόνια, το …μικρόβιο του Beach Volley, η Ευαγγελία Τσιορλίδα, αφήνει για λίγες μέρες την άμμο και παίρνει τα …βουνά για να δοκιμάσει την τύχη της στο 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Snow Volley που διοργανώνει 24-25 Φεβρουαρίου στα Καλάβρυτα, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.

«Είμαι πανέτοιμη και μετράω αντίστροφα για να παίξω στο χιόνι. Επειδή μου αρέσει να δοκιμάζω όλα τα σπορ, είμαι ενθουσιασμένη που θα συμμετάσχω στο πρωτάθλημα Snow Volley» λέει στο www.volleyball.gr η ραδιοφωνική παραγωγός του Music 89.2. «Είμαι τρελαμένη γενικά με το Beach Volley, το οποίο το ξεκίνησα λόγω παρέας. Επειδή γενικά είμαι τελειομανής, ήθελα να ασχοληθώ περισσότερο. Προπονήθηκα και έμαθα το άθλημα και πριν από λίγες μέρες κατάφερα να φθάσω στα ημιτελικά διοργάνωσης που έγινε στο «Anima» στην Ανάβυσσο. Το Beach Volley συνδυάζει αντοχή, στρατηγική, δύναμη και είναι ένα άθλημα που σε προκαλεί να φθάσεις στα όρια σου. Το ίδιο πιστεύω θα είναι και το Snow Volley. Θα είναι μια νέα, διαφορετική, εμπειρία, την οποία θέλω να ζήσω». 

Η «φωνή» του ραδιοφωνικού σταθμού «Music 89.2», δεν φοβάται τις καιρικές συνθήκες. «Σε καμία περίπτωση, δεν φοβάμαι. Απλά θέλω να νιώσω την αίσθηση να παίζεις στο χιόνι. Το εύκολο δεν μου ταιριάζει. Γενικότερα στη ζωή, μου αρέσουν οι προκλήσεις και τα δύσκολα…» λέει η Ευαγγελία. 

Όσο για την ιδέα της ομοσπονδίας; «Τι να πω… Μόνο συγχαρητήρια στον εμπνευστή της ιδέας. Πρόκειται για καταπληκτική κίνηση. Εγώ, για να είμαι ειλικρινής, δεν ήξερα καν ότι υπάρχει άθλημα Snow Volley. Στα Καλάβρυτα πιστεύω ότι όλοι μας θα έχουμε την ευκαιρία να αγκαλιάσουμε το νέο άθλημα. Είμαι σίγουρη ότι θα γίνει θεσμός και του χρόνου το snow volley θα «ταξιδεύσει» σε όλα τα χιονοδρομικά κέντρα». Την Ευαγγελία Τσιορλίδα την ακούτε κάθε πρωί 10-1 στον «Music 89.2».  

Σχετικά Άρθρα