Μοναδικό θέαμα στο χιόνι

SNOW VOLLEYBALL ,

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στα Καλάβρυτα το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα snow volley. Κοτσιλιάνος και Ιωαννίδης στους άνδρες, Τριανταφυλλίδη και Μεθενίτη στις γυναίκες πανηγύρισαν στο εντυπωσιακό Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου και ετοιμάζουν βαλίτσες για την συμμετοχή τους στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Αυστρία το διάστημα 23-25 Μαρτίου.

Για τέσσερις ημέρες, από την Πέμπτη 22/2 μέχρι και την Κυριακή 25/2 τα Καλάβρυτα υποδέχθηκαν την πρώτη διοργάνωση snow volley στην Ελλάδα και παρά τις δυσκολίες των καιρικών συνθηκών, έδωσαν όλοι οι εμπλεκόμενοι (Δήμος Καλαβρύτων, Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, Διοικητικό και Τεχνικό προσωπικό) τον καλύτερό τους εαυτό για να στεφθεί η διοργάνωση με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία. 

Η αρχή έγινε με το exhibition game σε live μετάδοση

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς, ο Διευθυντής του Χιονοδρομικού Κέντρου Λεωνίδας Σπυρόπουλος και ο Υπεύθυνος Εγκαταστάσεων Μπάμπης Μανιάτης παρουσιάζουν το πρώτο τουρνουά snow volley, οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από το οποίο «έκλεψαν» την παράσταση τις πρώτες ημέρες. Στα δύο γήπεδα της διοργάνωσης η δράση ήταν μοναδική. Δείτε τα αποτελέσματα των προκριματικών, την ώρα που οι επώνυμοι τα έδιναν όλα στο χιόνι

Η δεύτερη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος είχε επίσης εντυπωσιακές εικόνες, περιελάμβανε το exhibition game των πρωταθλητών και την ανάδειξη των χρυσών νικητών σε άνδρες και γυναίκες

Τα Καλάβρυτα πέρασαν στην ιστορία με τους πρωταγωνιστές να μεταφέρουν τις εμπειρίες τους στην κάμερα της ΕΟΠΕ, με εντυπωσιακές φωτογραφίες του Χρήστου Θεολόγου να αναδεικνύουν την ομορφιά του τοπίου και με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να μεταδίδει σε όλο τον κόσμο την πρώτη μεγάλη διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης στο χιόνι.


Σχετικά Άρθρα