Η Snow mini volleyball movie των Καλαβρύτων (video)

SNOW ,

Το 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Snow Volleyball που φιλοξενήθηκε στα Καλάβρυτα πέρασε στην ιστορία. Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης σε συνεργασία με όλους τους πρωταγωνιστές σας παρουσιάζει την 1η Snow mini volleyball movie.

  

Δείτε επίσης τα αποσπάσματα από τις απευθείας συνδέσεις των τηλεοπτικών δικτύων με τα Καλάβρυτα αλλά και τα video που ετοίμασαν οι συνάδελφοι για το 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Snow Volleyball. 

STAR (Παρασκευή 23/02): «Στην φωλιά των ΚΟΥ ΚΟΥ» με τον Καρτερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου. Ρεπορτάζ: Νάντια ΡηγάτουΕΡΤ (Παρασκευή 23/02): «Απευθείας» με την Μάριον Μιχελιδάκη, τον Νίκο Μερτζάνη και τον Κώστα Λασκαράτο. Ρεπορτάζ: Νίκος Παγιωτέλης ΕΔΩ.

ΣΚΑΪ (Παρασκευή 23/02): «Τώρα» με την Άννα Μπουσδούκου.EPSILON TV (Σάββατο 24/02):
«Επιτέλους Σαββατοκύριακο» με την Ναταλία Γερμανού
ΣΚΑΪ (Σάββατο 24/02)
: «Goal χωρίς σύνορα» με τον Μανώλη Σφακάκη. Ρεπορτάζ: Άγγελος ΤόμπροςNOVA (Σάββατο 24/02): «Ώρα των πρωταθλητών» με την Λίλα Κουντουριώτη, τον Γιαννίκο Δούσκα και τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου. Ρεπορτάζ: Παντελής Λώλης


ALPHA (Κυριακή 25/02): «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» με τον Νίκο Μάνεση.ΣΚΑΪ (Κυριακή 25/02): «Goal χωρίς σύνορα» με τον Μανώλη Σφακάκη. NOVA (Κυριακή 25/02): «Ώρα των πρωταθλητών» με την Λίλα Κουντουριώτη, τον Γιαννίκο Δούσκα και τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου. Ρεπορτάζ: Παντελής Λώλης


GAZZETTA TV: Ρεπορτάζ: Χριστίνα Βραχάλη


Ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν στην επικοινωνία του 1ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Snow Volleyball και τον Δήμο Καλαβρύτων και το Χιονοδρομικό Κέντρο που αγκάλιασε τη διοργάνωση. 

Σχετικά Άρθρα