Mainalon S.C. 2019 στα media day 1

SNOW VOLLEYBALL ,

Στην εκπομπή «Φωλιά των Κου-Κου» του STAR με παρουσιαστές την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη έγινε η πρώτη ζωντανή σύνδεση της ημέρας από το χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου για το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Snow Volley.

Ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας παρουσίασε το νέο χειμερινό άθλημα στους τηλεθεατές του STAR και έδειξε εντυπωσιακά πλάνα από το ηλιόλουστο Μαίναλο.



Στην εκπομπή «Απευθείας» της ΕΡΤ1 με τον Νίκο Μερτζάνη, ο δημοσιογράφος Νίκος Παγιωτέλης συνομίλησε με τον Τεχνικό Σύμβουλο Εθνικών ομάδων beach volley, τον Γενικό Γραμματέα Ψηφιακής Πολιτικής Χρήστο Σίμο και τις αθλήτριες Βάσω Καραντάσιου, Πένυ Καραγκούνη και τον αθλητή Παύλο Μπελιγράτη.



Στις 17.50 από την πλατεία Άρεως στο κέντρο της Τρίπολης, η πρόεδρος του Συλλόγου Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη και ο διευθυντής του Χ.Κ. Μαινάλου Θοδωρής Χρονόπουλος μίλησαν στην εκπομπή «Με το τρία» της ΕΡΤ με παρουσιάστρια την Έλσα Ποιμενίδου για το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Snow Volley.


Στις 18.30 από την πλατεία Άρεως στο κέντρο της Τρίπολης, ο Μανώλης Ρουμελιώτης, ο Χρήστος Σίμος και ο διευθυντής του Χ.Κ. Μαινάλου Θοδωρής Χρονόπουλος παρουσίασαν το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Snow Volley στην εκπομπή «Ο Κόσμος των Σπορ» στην ΕΡΤ3 με παρουσιαστή τον παρουσιαστή τον Πάνος Μπλέτσος. 





Σχετικά Άρθρα