Ευχαριστίες της Ε.Ο.ΠΕ. για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Snow Volley 2019

SNOW VOLLEYBALL ,

Με την ολοκλήρωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Snow Volley 2019, η Ελληνική Ομοσπονδία θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της σε όλους όσοι συνέβαλλαν καθοριστικά στην επιτυχία των αγώνων αλλά και στην θετική συνέχιση του θεσμού για 2η χρονιά.

Στον συνδιοργανωτή Δήμο Τρίπολης και ιδιαίτερα στον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Παυλή και τους συνεργάτες του, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου, τον ιδιοκτήτη κ. Θόδωρο Χρονόπουλο και όλη την έμπειρη ομάδα που το λειτουργεί, καθώς και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για την πολύτιμη υποστήριξη της.

Ακόμη, η Ε.Ο.ΠΕ. ευχαριστεί τους ξενοδόχους και εστιάτορες της Τρίπολης και των γραφικών χωριών του Μαινάλου για τις άριστες υπηρεσίες που προσέφεραν, καθώς και όλους όσοι παρευρέθησαν και συμμετείχαν (αθλητές, διαιτητές) ή παρακολούθησαν την διοργάνωση, αλλά και στους εκπροσώπους των media για την πολύτιμη συμβολή τους στην προβολή του νέου αυτού αθλήματος.

Ένα μεγάλο επίσης ευχαριστώ σε όσους στήριξαν και χορηγικά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Snow Volley 2019. Tον Μέγα Χορηγό ΟΠΑΠ ΑΕ, τους επίσημους χορηγούς HONOR και ARLA PROTEIN, τον χορηγό ενδυμασίας UMBRO και αθλητικού υλικού GALA, καθώς και την ARENA Rent A Car για την βοήθεια που προσέφερε στις μετακινήσεις.

Σχετικά Άρθρα