Παναθηναϊκός Α.Ο.: Οι δηλώσεις μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος

VOLLEYLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ ,

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στη κορυφή της Ελλάδας μετά από 11 χρόνια και κατέκτησε τον τίτλο για 25η φορά στην ιστορία του. Διαβάστε τι δηλώσαν ο προπονητής της ομάδας Μπράνκο Γκάιτς και οι πρωταγωνίστριες του φετινού νταμπλ για τις πράσινες.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Μπράνκο Γκάιτς δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος για τις αθλήτριες, την διοίκηση, τον κόσμο και ευγνώμων για τους ανθρώπους που με έφεραν στον Παναθηναϊκό. Μπράβο σε όλους. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε βόλεϊ υψηλού επιπέδου και πως μπορούμε να νικήσουμε παντού. Μετά το δεύτερο σετ ξυπνήσαμε πνευματικά και η ισοφάριση σε 1-1 ήταν το κλειδί για το παιχνίδι. Από εκεί και μετά όλα ήταν διαφορετικά».

Το λίμπερο του Παναθηναϊκού Πένυ Ρόγκα είπε: «Είμαστε πρωταθλήτριες! Τα καταφέραμε. Δεν μπορώ να περιγράψω πως νιώθω. Θέλω να πάω απλά στη Λεωφόρο να πανηγυρίσω και να σηκώσω το κύπελλο. Είναι από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου και οι κόποι όλοι της χρονιάς άξιζαν. Περάσαμε πολλές δυσκολίες και ρίξαμε πολύ ιδρώτα στο γήπεδο. Η σεζόν ήταν απαιτητική αλλά αποδείξαμε πως είμαστε μαχήτριες. Αφιερώνω το τίτλο στις συμπαίκτριές μου, στο προπονητικό επιτελείο, στη διοίκηση, στο κόσμο του Παναθηναϊκού, στην οικογένειά μου, προτίστως στο πατέρα μου και στο σύντροφό μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στο κόσμο που είναι η δύναμή μας».

Η ακραία και αρχηγός του Παναθηναϊκού Εύα Χαντάβα τόνισε: «Ο στόχος επετεύχθη. Συγχαρητήρια στις συμπαίκτριές μου, στο σταφ, στη διοίκηση και σε όλους όσοι ήταν δίπλα μας. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, το σύντροφό μου που ήταν δίπλα μου στις δύσκολες στιγμές και όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά αλλά κυρίως τις συμπαίκτριές μου γιατί χωρίς αυτές δεν πρόκειται να γινόταν τίποτα. Ήμασταν ομάδα φέτος με όλη τη σημασία της λέξης και αξίζουν συγχαρητήρια και στη διοίκηση και στο βασικό χορηγό της ομάδας Θάνο Αραγιάννη».

Η κεντρική του Παναθηναϊκού Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου είπε: «Το μυστικό κλειδί του αγώνα ήταν το δεύτερο σετ. Ο αντίπαλός μας ίσως δεν περίμενε να το κατακτήσουμε. Μπήκαμε μέσα χωρίς άγχος και τα δώσαμε όλα. Πετύχαμε κάτι σπουδαίο για τον Παναθηναϊκό μετά από 11 χρόνια. Αξίζουν σε όλους και σε όλες συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κόσμο που ήταν από τη πρώτη στιγμή δίπλα μας».

Η κεντρική του Παναθηναϊκού Νταλία Μεταξά δήλωσε: «Η καλύτερη στιγμή στη καριέρα μου. Είχαμε πει ότι δεν θα χάναμε. Δεν υπήρχε άλλο σενάριο. Είχαμε μία πολύ καλή 14άδα. Στον πάγκο υπήρχαν έμπειρες αθλήτριες και ήταν όλες έτοιμες οποιαδήποτε στιγμή για να ανταποκριθούν. Είχαμε ποιότητα και ήμασταν όλες δεμένες. Περάσαμε πολλές δυσκολίες, σκαμπανεβάσματα αλλά μείναμε ένα. Αφιερώνω το τίτλο στο κόσμο του Παναθηναϊκού που το περίμενε πολλά χρόνια και στην οικογένειά μου που με πιστεύει και με στηρίζει».

Σχετικά Άρθρα