Live score - Live stats, 19.30: Άρης - Ολυμπιακός

VOLLEYLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ ,

Η δεύτερη πράξη των τελικών της Volleyleague Γυναικών διεξάγεται την Κυριακή 22 Απριλίου, όπου ο Άρης θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό (19.30).

Ο Ολυμπιακός προηγείται με 1-0 στις νίκες και θέλει να τις διπλασιάσει προκειμένου να βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη του ιστορικού τρέμπλ.

Η μεγάλη ζήτηση για τα εισιτήρια της αναμέτρησης, οδήγησαν την Άρη στην απόφαση να αλλάξει την έδρα του τελικού και από το κλειστό της Πυλαίας να μετακομίσει προσωρινά στη Μίκρα. Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με μοναδική απουσία αυτή της Έλενας Μπάκα, όπως έκανε και ο Ολυμπιακός επί αθηναϊκού εδάφους πριν αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη.

Γιάννης Τσαϊρέλης (Άρης):
«Θέλουμε στην έδρα μας να παρουσιάσουμε μία διαφορετική εικόνα σε σχέση με τον πρώτο αγώνα. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση σε όλο το παιχνίδι και με τη βοήθεια του κόσμου να έχουμε περισσότερο πάθος. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα ζοριστεί περισσότερο από την παρουσία του κόσμου. Θεωρώ πως ο κόσμος θα παρακολουθήσει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι».

Αρέτα Κονόμι (Ολυμπιακός) στο osfp.gr: «Πάμε στη Θεσσαλονίκη για το δεύτερο βήμα, που θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά στο πρωτάθλημα, που αποτελεί τον επόμενο και τελευταίο χρονικά στόχο μας τη φετινή σεζόν. Θα είναι μια δυνατή έδρα αλλά ξέρουμε ποιον αντιμετωπίζουμε. Ο Άρης είναι μια καλή ομάδα και δίκαια βρίσκεται εδώ. Από κει και πέρα εμείς πάμε συγκεντρωμένα να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και στον τελευταίο αγώνα να πανηγυρίσουμε μαζί με τους φιλάθλους μας».

Σχετικά Άρθρα