Πανναξιακός ΑΟΝ: Νέο ρόστερ με υψηλές βλέψεις

VOLLEYLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ ,

Ανανεωμένο ρόστερ σε όλα τα επίπεδα και μία νέα ομάδα που πορεύεται από το καλοκαίρι υπό τις οδηγίες του Νίκου Κωστακόπουλου έχει δημιούργησει ο  Πανναξιακός με στόχο να έχει μία ακόμα παραγωγική χρονιά και να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Volley League γυναικών.

Από την ομάδα της σεζόν 2017-18 έμεινε μόνο η Βίλμα Αναγνώστου και προωθήθηκε από τις υποδομές, η Παναγιώτα Βόμβα. Αποκτήθηκαν δύο ξένες ακραίες, η Αμερικανίδα Ριντ και η Βραζιλιάνα Στεντίλε οι οποίες μάλιστα την σεζόν 2017-18 ήταν αντίπαλες στο φινλανδικό πρωτάθλημα. Στην Ορ Πο ήταν και η πασαδόρος Όλγα Βεργίδου που επαναπατρίστηκε για λογαριασμό του Πανναξιακού, όπως και η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου που αγωνιζόταν στον Ουγγαρία. Οι δυο τους είναι διεθνείς και πανηγύρισαν την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας.  Eπίσης αποκτήθηκαν οι Νάσια Λιάγκη και Ευανθία Λάβδα από τον ΓΣ Ηλιούπολης, καθώς και η Μαριφένια Πατεράκη που ξεπέρασε τον σοβαρό τραυματισμό της και από την Κόρινθο μετακόμισε στη Νάξο. Τέλος επέστρεψε στην ομάδα, μια από τις κορυφαίες Ελληνίδες λίμπερο, η Ξένια Κακουράτου που πέρσι αγωνίστηκε στην Αρτέμιδα Κορυδαλλού.  

Το ρόστερ του Πανναξιακού ΕΔΩ.

Νίκος Κωστακόπουλος: «Το πιο δυνατό πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων»

«Πιστεύω πως το πρωτάθλημα θα είναι το πιο δυνατό των τελευταίων χρόνων. Αρκετές ποιοτικές Ελληνίδες που έπαιζαν στο εξωτερικό επέστρεψαν στην Ελλάδα, ενώ επίσης θα έχουμε και σπουδαίες ξένες όπως η Γκουίτζι και η Μοντάνο που θα βοηθήσουν στη προβολή και αναβάθμιση του πρωταθλήματος. Οι δικές μας οι ξένες η Αμερικανίδα Άλεξ Ριντ και η Βραζιλιάνα Φραντσίλ Στεντίλ είναι δυνατές αθλήτριες και πολύ καλοί χαρακτήρες και έχουν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Τώρα το πρωτάθλημα ξεκινάει με τον Ολυμπιακό ξεκάθαρο φαβορί, ωστόσο θεωρώ πως υπάρχουν 2-3 ομάδες που μπορούν να τον πιέσουν περισσότερο συγκριτικά με την περυσινή σεζόν. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και στις αθλήτριες υγεία υγεία και μακριά από τους τραυματισμούς».

Για τον στόχο του Πανναξιακού: «Εμείς είμαστε ομάδα που έχουμε αλλάξει σχεδόν όλο το ρόστερ και έπρεπε να βρούμε τρόπο να δέσουμε ως ομάδα. Παρόλα αυτά, έγινε καλή προετοιμασία και είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος. Η πρεμιέρα με την Κόρινθο είναι ένα παιχνίδι στα μέτρα μας και με την απαραίτητη προσοχή θεωρώ πως θα πάρουμε τη νίκη».

Σχετικά Άρθρα