Μαριαλένα Παπαδοπούλου (Μακεδόνες Αξιού): «Και δίψα έχουμε και θέληση έχουμε»

VOLLEYLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ ,

Η 19χρονη ακραία των Μακεδόνων μιλάει για τη νέα σεζόν

Photo credits: Γιάννης Μωυσιάδης (πρακτορείο Intime)

Από τα 13 της χρόνια …ματώνει τα γόνατά της για τους Μακεδόνες. Η 19χρονη Μαριαλένα Παπαδοπούλου γέννημα θρέμμα των Μακεδόνων, ετοιμάζεται φέτος να παίξει για 7η συνεχόμενη σεζόν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ομάδα θαύμα της περσινής περιόδου. Η νεαρή ακραία γνωρίζει ότι η ομάδα θα πρέπει να παραμείνει στα υψηλά σκαλοπάτια της Volleyleague και παρά τις πολλές αλλαγές που έγιναν στο τμήμα ποντάρει στο νεανικό αίμα, στην δίψα και στην θέληση.  

Νέο πρωτάθλημα για μια ομάδα που πέρσι πρωταγωνίστησε όλη τη σεζόν. Πως περιμένεις την έναρξη της περιόδου;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα τα κορίτσια των Μακεδόνων περιμένουμε πως και πως την έναρξη του πρωταθλήματος. Έχουμε διάθεση να παίξουμε, να παλέψουμε για την ομάδα. Ανυπομονούμε να μπούμε στο γήπεδο σε ένα πρωτάθλημα που θεωρώ ότι θα είναι σίγουρα πιο ανταγωνιστικό και πιο δύσκολο από το περσινό. Ξέρουμε τι θέση πήραν πέρσι οι Μακεδόνες και πόσο δύσκολο είναι να την επαναλάβουμε. Έχω πίστη όμως στις δυνατότητες της ομάδας και θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε και πάλι μια εξαιρετική χρονιά. 



Η τετράδα είναι εφικτός στόχος;

Και πέρσι όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα ουδείς περίμενε ότι θα έχουμε τέτοια πορεία. Γιατί λοιπόν να μην το ξανακάνουμε; 

Διαφορετικό πολύ όμως το φετινό ρόστερ. Χολστ και Σπίκς δεν παίζουν πλέον στους Μακεδόνες…

Είναι αλήθεια ότι έχουμε πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Είμαστε μια εντελώς διαφορετική ομάδα αλλά να ξέρετε ότι το κλίμα παραμένει εξαιρετικό. Όρεξη για δουλειά υπάρχει και αν έχουμε υγεία είμαι αισιόδοξη ότι θα είμαστε κοντά στην τετράδα. Το θέλουμε πολύ… 



Τους τελευταίους πάντως δύο μήνες έγιναν αρκετές αλλαγές στην ομάδα. Έχετε προσαρμοστεί πλέον στα νέα δεδομένα με τον νέο κόουτς και τις νέες παίκτριες που ήρθαν;

Προσαρμοζόμαστε και όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε και καλύτερα. Περιθώρια άλλωστε δεν έχουμε. Η ομάδα δένει μέρα με την μέρα. Και ο νέος κόουτς αλλά και οι νέες παίκτριες έχουν μπει ήδη στην ψυχολογία της ομάδας.    

Ποιες είναι οι ομάδες που πιστεύεις ότι θα πρωταγωνιστήσουν στον φετινό μαραθώνιο;

Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός θα έχει και πάλι τον πρώτο λόγο. Βασικοί αντίπαλοι του θα είναι ο ΑΟ Θήρας και ο Άρης της Μοντάνιο. 



Τι σημαίνει για μια 19χρονη κοπέλα να παίζει Volleylague;

Νομίζω ότι είναι ένα όνειρο που πραγματοποιείται. Είναι τιμητικό για μένα να αγωνίζομαι δίπλα σε όλες αυτές τις μεγάλες αθλήτριες. Μαθαίνω σε κάθε αγώνα. Είναι μεγάλη μου χαρά η συμμετοχή, νιώθω μεγάλη ευθύνη. Τόσο για μένα όσο και για τις συνομήλικες μου στην ομάδα αποτελεί κίνητρο η παρουσία μας προκειμένου να γίνουμε καλύτερες. Είναι σημαντικό ότι νιώθουμε ασφάλεια στην οικογένεια των Μακεδόνων. Το επόμενο μου όνειρο είναι να μπορέσω κάποια στιγμή να φορέσω τη φανέλα με το Εθνόσημο.

Έχετε και την ασφάλεια των φιλάθλων σας που γεμίζουν το γήπεδο. 

Ναι και τους ευχαριστούμε για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν. Είμαστε μικρή κοινωνία και ο κόσμος μας αγκαλιάζει.

  

Σχετικά Άρθρα