ΑΠΣ Αίας: Στόχος η εξάδα (photos-videos-δηλώσεις)

VOLLEYLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ ,

Με τον Ηλία Ζωλασταθιάδη στο «τιμόνι» για πέμπτη συνεχή σεζόν και με νεανικό ρόστερ, ο Αίας Ευόσμου ξεκινάει με όνειρα το ταξίδι του στο φετινό πρωτάθλημα της Volleyleague.

Εννέα αθλήτριες παρέμειναν στην ομάδα από τη σεζόν 2018-19 και έγιναν έξι προσθήκες, μεταξύ αυτών και δύο Αμερικανίδων. Συγκεκριμένα αποκτήθηκε η ακραία Αμάντα Ρόμπερτς που για πρώτη φορά στην καριέρα της θα αγωνιστεί στην Ευρώπη και η 26χρονη διαγώνια Έμιλυ Μπουρκ.

Το ρόστερ του Αίαντα Ευόσμου ΕΔΩ.



Το πρόγραμμα της Volleyleague ΕΔΩ.




Ηλίας Ζωλασταθιάδης (Προπονητής ΑΠΣ Αίας): «Με την έκτη θέση θα είμαστε καλά»



«Ικανοποιημένος θα είμαι μόνο με την πρώτη θέση. Οτιδήποτε κάτω από αυτό, ξέρετε πολύ καλά ότι δεν μου αρκεί. Για να πούμε όμως τα πράγματα όπως πραγματικά είναι, εάν φθάσουμε μέχρι την 6η θέση θα είμαστε πολύ καλά. Έχουμε ως πλεονέκτημα το νεαρό της ηλικίας, την ενέργεια που βγάζουν τα παιδιά για διάκριση και ότι παίζουμε σε ένα πρωτάθλημα που έχει ξεφύγει σε μεγέθη και αυτό θα μας δημιουργήσι λιγότερο άγχος στους αγώνες».

Για την πορεία της Εθνικής γυναικών και πως θα βοηθηθεί το ελληνικό πρωτάθλημα: «Προσωπικά δεν θεωρώ ότι ήταν επιτυχία αυτό που έγινε. Επειδή έχω δουλέψει σε αυτό το επίπεδο, επιτυχία για εμένα είναι να μπαίνει στην εξάδα, στην τετράδα και ότι έχεις ξεπεράσει τον εαυτό σου. Για να βοηθηθεί το πρωτάθλημα θα πρέπει να υπάρχει ένας ολοκληρωμένος σχεδιασμός και να μην βλέπουμε την κάθε μέρα ξεχωριστά. Δεν βοηθάει το γεγονός ότι μπήκαν ξένες στην πρι λιγκ και στην Α2 γυναικών. Αυτό είναι λάθος και έπρεπε να μπουν στο ελληνικό πρωτάθλημα λιγότερες ξένες και φθάσαμε στο σημείο να βάζουμε και στις μικρότερες κατηγορίες. Για να απαντήσω όμως, η πορεία αυτή της Εθνικής έδωσε κίνητρο στα νέα παιδιά να ασχοληθούν πιο σοβαρά με το άθλημα».

Χριστίνα Ανδρονικίδου (Αρχηγός ΑΠΣ Αίας): «Να ξεπεράσουμε τα όριά μας»




«Η ομάδα θα έχει ως χαρακτηριστικό την μαχητικότητά και σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθούμε να ξεπερνάμε τα όριά μας, έτσι ώστε να φέρουμε όσο καλύτερα αποτελέσματα γίνεται. Είμαστε από τις πιο νεανικές και υγιείς ομάδες του πρωταθλήματος και μαζί με τον κόσμο θέλουμε να προσελκύσουμε τα μικρά παιδιά για να έρθουν στο γήπεδο. Επιτυχία για εμάς θα είναι η είσοδός στην εξάδα της βαθμολογίας, ενώ αποτυχία θα είναι ο υποβιβασμός, πράγμα που θέλουμε να αποφύγουμε εξαρχής».

Τα τρελά όνειρα του Αίαντα



Αίας Ευόσμου lockers room song


Σχετικά Άρθρα