Stats tips μετά από οκτώ αγωνιστικές

Στατιστικά ,

Η στατιστική αποτίμηση μετά τις οκτώ αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Volleyleague Γυναικών.

1.Για 2η σερί αγωνιστική, όλα τα παιχνίδια κρίθηκαν στα 3 σετ. Στην 8η όμως παίχτηκαν οι λιγότεροι πόντοι για εφέτος, σύνολο 605, αφήνοντας την προηγούμενη αγωνιστική (7η) με 657 να είναι η 2η χειρότερη επίδοση.

2.Αρνητικό ρεκόρ πόντων στο πρωτάθλημα σε ένα σετ για το Μαρκόπουλο με 4 στο παιχνίδι του κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι πόντοι αυτοί προήλθαν, 1 από επίθεση (της Τσιακούλα) και 3 από λάθος αντιπάλου.

3.Συνέτριψε το δικό του ρεκόρ και όλου του πρωταθλήματος στους άσσους ο Ολυμπιακός με τους 26 που έκανε στο ματς με το Μαρκόπουλο. Η 2η φετινή επίδοση  ήταν οι 17 με την Ηλιούπολη την 5η αγωνιστική.

4.Ρεκόρ στους άσσους (17) έκανε και η Νιέμερ του Ολυμπιακού. Πέρασε την Γενιτσαρίδη που είχε 7 την 5η αγωνιστική πάλι κόντρα στο Μαρκόπουλο.

5.Με τους 26 πόντους που πέτυχε η Νιέμερ με το Μαρκόπουλο ξεπέρασε την Χίππε και είναι η πρώτη σκόρερ του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα. Έχει 76 πόντους, ενώ η Γερμανίδα διαγώνια έχει 72.

6.Για 2η αγωνιστική καμία ομάδα δεν έκανε πάνω από 10 μπλοκ σε ένα ματς. Η Κόρινθος είχε 9 κόντρα στον Ηρακλή Κηφισιάς που ήταν τα περισσότερα για την 8η αγωνιστική, όπως και την 1η ο Άρης στο ματς με τον Πορφύρα.

7.Οι Μακεδόνες παρά τη νίκη τους στη Σαντορίνη έκαναν τα περισσότερα λάθη στην 8η αγωνιστική με 24. Έχει ξανασυμβεί και την 5η αγωνιστική νικήτρια ομάδα να κάνει τα περισσότερα λάθη για όλη την αγωνιστική μέρα και ήταν ο Πορφύρας που “χάρισε” 46 πόντους στην Κόρινθο.

8.Οι Χολστ και Καραφουλίδου των Μακεδόνων σημείωσαν πάνω από 20 πόντους σε ένα ματς (23 και 20 αντίστοιχα) στην εκτός έδρας νίκη επί της Θήρας. Ήταν η δεύτερη φορά που συμβαίνει φέτος μετά την 5η αγωνιστική και τις Κομλένοβιτς και Δραγουμάνου που είχαν 21 και 20 πόντους αντίστοιχα στην νίκη του Πορφύρα στην Κόρινθο.

9.Οι 21 πόντοι που είχε η Διώτη του Πανναξιακού στο ματς με την Ηλιούπολη είναι η 2η καλύτερη επίδοση μετά τους 22 της 2ης αγωνιστικής. Σε εκείνο το παιχνίδι κόντρα στο Μαρκόπουλο είχε 19/39 48,7%  επιθέσεις, ενώ τώρα 17/27 62,9 % που είναι το καλύτερο της ποσοστό για φέτος.

 10.Η Γέιζελ της Κορίνθου είχε στη νίκη επί του Ηρακλή Κηφισιάς το καλύτερό της ποσοστό στην επίθεση στο πρωτάθλημα με 14/21, 66,7%. Η 2η καλύτερη ήταν την 4η αγωνιστική στην άλλη νίκη της Κορίνθου με το Μαρκόπουλο.

Σχετικά Άρθρα