Λιάνα Ριτζαλέου: «Ταλαντούχα η Αλεξάκου, καλός ο Άρης»

MVP ,

Από το 1978 μέχρι το 1989, για 11 συναπτά έτη, τίμησε την φανέλα του Άρη. Κεντρική, η θέση της, η Λιάνα Ριτζαλέου, βρέθηκε το Σάββατο στην Πυλαία για να βραβεύσει την Ευφροσύνη Αλεξάκου, MVP της 12ης αγωνιστικής. 

«Έτυχε να βραβεύσω ένα κορίτσι το οποίο αγαπώ ιδιαίτερα. Είναι κολλητή φίλη της μεγάλης μου κόρης και πρόκειται για εξαιρετικό παιδί. Είναι ιδιαίτερα ταλαντούχα η Ευφροσύνη και το έδειξε και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Απουσία της Σιμόν βέβαια πήρε περισσότερες μπάλες, φορτώθηκε ιδιαίτερα…» σχολίαζε στο www.volleyball.gr η πρώην αθλήτρια του Άρη που είδε από κοντά την αγαπημένη της ομάδα. «Μου άρεσε, ήταν καλός ο Άρης. Είδα αντίδραση απέναντι σε μια ομάδα που δεν …παίζεται. Περίμενα να νικήσει πιο εύκολα ο Ολυμπιακός» τονίζει για το συγκεκριμένο παιχνίδι.  

Η κυρία Ριτζαλέου συγκρίνει τη δική της εποχή με την τωρινή και εύχεται να επιστρέψει το γυναικείο βόλεϊ στην θέση που του αρμόζει. «Μετά από 30 χρόνια δεν είναι εύκολο να συγκρίνεις εποχές. Η κρίση σίγουρα έχει κάνει ζημιά στο άθλημα και ελπίζω να την ξεπεράσουμε γρήγορα. Το πρωτάθλημα πρέπει να γίνει πιο ανταγωνιστικό».  Η οικογένεια της πρώην κεντρικής του Άρη είναι αυτό που λέμε «αθλητική». 

Ο σύζυγος Ηλίας Κωνσταντινίδης έπαιζε μπάσκετ στη ΜΕΝΤ αλλά δεν κατάφερε να μυήσει τις κόρες του στο άθλημά του. Η Έλενα και η Λαμπρινή, αν και δοκίμασαν μπάσκετ και κολύμβηση «κόλλησαν» στο …φιλέ της μαμάς. «Είναι κλισέ αλλά στην περίπτωση μας τα μήλα έπεσαν κάτω από τη μηλιά. Η μεγάλη μου κόρη παίζει κεντρική στον Αίαντα Ευόσμου, ενώ η μικρή, η πασαδόρος της οικογένειας, η Λαμπρίνη, μόλις επέστρεψε από τις σπουδές της στην Αμερική και αναζητά ομάδα στο εξωτερικό. Είμαι ευτυχισμένη που ακολούθησαν αυτό που ήθελαν…» ολοκληρώνει τις δηλώσεις της η Λιάνα Ριτζαλέου.

Σχετικά Άρθρα