Η Γιασμίν Μπεντάρτ MVP της 5ης αγωνιστικής

MVP ,

Η Αμερικανίδα διαγώνια του Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil Γιασμίν Μπεντάρτ αναδείχθηκε MVP της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών.

Η Γιασμίν Μπεντάρτ στη νίκη του Α.Ο.Μ. επί του Παναθηναϊκού με 3-1 σετ πέτυχε 28 πόντους με 20/51 τελειωμένες επιθέσεις, 2 άσσους και 6 μπλοκ.

Είναι το δεύτερο βραβείο MVP για την Γιασμίν Μπεντάρτ, μετά την ανάδειξή της ως πολυτιμότερη αθλήτρια την 2η αγωνιστική.

Η Γιασμίν Μπεντάρτ δήλωσε: «Είναι πολύ ευχάριστο που το πρωτάθλημα ξεκίνησε και πάλι. Ξέρω πως οι ομάδες και οι αθλήτριες το περίμεναν με ανυπομονησία. Απέναντι στον Παναθηναϊκό παίξαμε πολύ καλά, όμως έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Προπονούμαστε πολύ σκληρά και αυτή η δουλειά θα βγει στους αγώνες. Είμαι πολύ περήφανη για τον τρόπο που παίξαμε, ειδικά στην άμυνα. Όσον αφορά το βραβείο του MVP, είμαι πολύ χαρούμενη που ψηφίστηκα για δεύτερη φορά μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Δεν θα τα είχα καταφέρει βέβαια αν δεν είχα αυτές τις συμπαίκτριες στο Μαρκόπουλο. Μου κάνουν την δουλειά στο γήπεδο πολύ ευκολότερη και χαίρομαι που συνεισφέρω και εγώ στην ομάδα».

Η ανάδειξη της MVP κάθε αγωνιστικής γίνεται βάσει στατιστικών, ιδιαιτερότητας αγώνα και καθοριστικής συμβολής της αθλήτριας στην εξέλιξη του. Η επιλογή γίνεται από το γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας σε συνεργασία με τους προπονητές.

OI MVP ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2020-2021

1η αγωνιστική: Σάσκια Χίπε (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
2η αγωνιστική: Γιάσμιν Μπεντάρτ (Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil)
3η αγωνιστική: Μανωλίνα Κωνσταντίνου (Α.Σ.Π. Θέτις)
4η αγωνιστική:
5η αγωνιστική:
Γιάσμιν Μπεντάρτ (Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil)
6η αγωνιστική:
7η αγωνιστική:
8η αγωνιστική:
9η αγωνιστική:
10η αγωνιστική:
11η αγωνιστική:
12η αγωνιστική:
13η αγωνιστική:
14η αγωνιστική:

Σχετικά Άρθρα