Το τμήμα ανάπτυξης της Ε.Ο.ΠΕ. στην σχολική δράση του Δήμου Ζωγράφου

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ,

Με μεγάλο ενθουσιασμό και χαρά υποδέχθηκαν οι μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου τη δράση «Σχολικός Αθλητισμός – Γιορτές Αθλημάτων: Παίζω Βόλει», που διοργάνωσε ο Δήμος Ζωγράφου, στο Κλειστό Γήπεδο της Ωρίωνος, την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου 2022, παρουσία του Δημάρχου της πόλης Βασίλη Θώδα.

Ο υπεύθυνος ανάπτυξης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης  Χρήστος Ντόζης και οι Ομοσπονδιακοί προπονητές, Παναγιώτης Λακασάς, Κώστας Γκούντας και Γιώργος Μπακοδήμου, παρουσίασαν στους μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου το άθλημα της πετοσφαίρισης και βασικές δεξιότητες του αθλήματος, ενώ στη συνέχεια, τα παιδιά υπό την καθοδήγησή τους, έπαιξαν σε ομάδες ένα μίνι τουρνουά.

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας μίλησε στους μικρούς μαθητές για τα οφέλη της άσκησης στη σωματική και πνευματική υγεία όλων, στέλνοντας το μήνυμα της συμμετοχής σε αθλητικές δραστηριότητες, όπως του Βόλεϊ.

Παρούσα επίσης, ήταν η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Αναστασία Μπότου, η οποία επισήμανε ότι οι δράσεις σχολικού αθλητισμού θα πραγματοποιηθούν για όλα σχολεία του Δήμου και πως οι μικροί μαθητές θα γνωρίσουν και άλλα αθλήματα.

Σχετικά Άρθρα