Πιτσιγκώνη, Γκιζέττη: «Μεγάλη η βελτίωσή μας το φετινό καλοκαίρι»

BEACH VOLLEYBALL ,

Χαρούμενες απο τη προσπάθεια που κατέβαλαν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ18 στο Λουτράκι και για την ευκαιρία που τους δόθηκε να αγωνιστούν στην Ελλάδα εμφανίστηκαν στις δηλώσεις τους η Θεσσαλονικιά Ελπίδα Πιτσιγκώνη και η Ροδίτισσα Σταματίνα Γκιζέττη.

«Είμαστε χαρούμενες που μας δόθηκε η ευκαιρία να παίξουμε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση στην Ελλάδα. Ήταν πολύ ωραίο που παίζαμε στη χώρα με δικούς μας ανθρώπους στις κερκίδες να μας υποστηρίζουν. Είμαστε περήφανες που παίξαμε απέναντι σε ομάδες που θα διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο. Ήταν μία καλή διοργάνωση από όλες τις απόψεις και ελπίζουμε να μας δοθεί ξανά η δυνατότητα να πάιξουμε σε μία τέτοια διοργάνωση στην Ελλάδα. Ευχαριστούμε την ομοσπονδία που έφερε το Ευρωπαϊκό στην Ελλάδα και μας επέλεξε για να εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας, αλλά και για τη στήριξη προς τα πρόσωπά μας.



Η πρόοδος μας από την αρχή του καλοκαιριού είναι μεγάλη, παρά το γεγονός ότι είμαστε μία ομάδα τριών μηνών. Παίξαμε σε δύο ευρωπαϊκά και σίγουρα το να παίζεις σε αυτό το επίπεδο μας βοηθάει στο να βελτιωθούμε ομαδικά και ατομικά». δήλωσαν οι νεαρές αθλήτριες, οι οποίες ευχαρίστησαν όλους όσοι είναι στο πλευρό τους και τις στηρίζει.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή μας Θοδωρή Παπαδημητρίου ο οποίος έχει αφιερωθεί εξ'ολοκλήρου σε εμάς και μας έχει βελτιώσει πάρα πολύ και όλους όσοι συνέβαλαν στη φετινή μας πορεία. Τέλος, ένα ευχαριστώ και στους χορηγούς μας Beacharo, Copytec, Ricoh, Μάλαμας και Χατζηρέκης, Zaicon, Βαπ, 3 full steps, Οικονόμου και Energas».


Σχετικά Άρθρα