Καλιόζης, Καρδούλιας: «Τώρα ξεκινούν όλα»

BEACH VOLLEYBALL ,

Την 9η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ18 που ολοκληρώθηκε στο Sportcamp στο Λουτράκι κατέκτησαν οι Δημήτρης Καλιόζης, Γιάννης Καρδούλιας. Το δίδυμο από τα Δωδεκάνησα έκανε στο volleyball.gr τον απολογισμό του από τη δεύτερη διεθνής διοργάνωση που παίζουν ως συμπαίκτες, τονίζοντας πως θα συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά για να παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι.

«Από άποψη οργάνωσης ήταν καταπληκτκά. Οι εγκαταστάσεις και οι όλες συνθήκες ήταν ιδανικές. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, παίξαμε στα όριά μας. Πρέπει να αποδεχόμαστε ότι υπάρχουν και καλύτεροι από εμάς. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η δουλειά σταματάει, αλλά ακριβώς το αντίθετο. Τώρα ξεκινούν όλα για εμάς, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε καθημερινά για να εμφανιστούμε ακόμη καλύτεροι του χρόνου.



Ήταν μέχρι στιγμής η καλύτερή μας χρονιά, έχουμε μεγάλο κίνητρο για τη συνέχεια για να βελτιωθούμε. Θα δουλέψουμε για να κατέβουμε και στα Masters του χρόνου για να αντιμετωπίσουμε και τους καλύτερους παίκτες στην Ελλάδα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή μας Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη προς εμάς, καθώς και την ομοσπονδία που μας δίνει την δυνατότητα να παίζουμε το αγαπημένο μας άθλημα. Τα αγαπημένα μας πρόσωπα που είναι δίπλα μας σε κάθε επιλογή εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Φυσικά και τους φίλους μας που μας δίνουν δύναμη μέσω μηνυμάτων».


Σχετικά Άρθρα