Με το νέο έτος ξεκινούν τα Elite Juniors

BEACH VOLLEYBALL ,

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ανακοινώνει το πρώτο τουρνουά Junior της σειράς ELITE SERIES για την αγωνιστική περίοδο 2023.

Η πρώτη διοργάνωση που θα είναι κατηγορίας Κ19 και Κ22 σε αγόρια και κορίτσια θα διεξαχθεί το διήμερο 3-4 Ιανουαρίου 2023 στις εγκαταστάσεις της Triantafyllidis Beach Arena.

Τα ELITE SERIES είναι ένας θεσμός χειμερινών διοργανώσεων «Σωματειακού Χαρακτήρα» που καθιερώθηκε την περσινή σεζόν, με την έννοια ότι οι ομάδες που συμμετέχουν εκπροσωπούν Πιστοποιημένους Φορείς όπως αυτές δηλώνονται με την εγγραφή των αθλητών στο ειδικό μητρώο των ELITE SERIES. Για την περίοδο 2022-2023 έχουν δηλώσει συμμετοχή στον θεσμό 23 φορείς από όλη την Ελλάδα.

Η εγγραφή των αθλητών στο μητρώο Elite μπορεί να γίνει ΕΔΩ ή το αργότερο κατά την διάρκεια της τεχνικής σύσκεψης για όσους αγωνίζονται για πρώτη φορά στον θεσμό.  

Οι δηλώσεις συμμετοχών ομάδων θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 14.00. Για πληροφορίες, κανονισμούς και δηλώσεις ομάδων ΕΔΩ.

Να σημειώσουμε ότι θα πραγματοποιηθούν συνολικά 3 τουλάχιστον τουρνουά Elite Juniors το 2023 και ένας τελικός με την ολοκλήρωση του θεσμού στα τέλη Απριλίου.  Η βαθμολογία του τελικού των Elite θα προσμετρηθεί στο επίσημο πρωτάθλημα Juniors του 2023 ως ένα από τα open στο νέο καλεντάρι του αθλήματος.

Σχετικά Άρθρα