Final-4 Κυπέλλου ανδρών, Πήγασος Πολίχνης - ΑΟ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ (31/3, 15.15 ΕΡΤ-3)

ΚΥΠΕΛΛΟ ,

Στον πρώτο ημιτελικό του Final 4 του Κυπέλλου ανδρών, που επιστρέφει μετά από έξι χρόνια στο ΔΑΚ Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας» αναμετρώνται η μεγάλη έκπληξη του φετινού θεσμού, ο πρωταθλητής της Pre League Πήγασος Πολίχνης με τον Φοίνικα Σύρου που διεκδικεί τον πρώτο του τίτλο στο θεσμό.

Ο Πήγασος, η μοναδική ομάδα του Final 4 που θα αγωνιστεί με αμιγώς ελληνική σύνθεση, για να φτάσει στη Γλυφάδα απέκλεισε δύο ομάδες της Volley League (ΑΟΠ Κηφισιάς, ΟΦΗ), ενώ ο Νίκος Μήλης θα βρεθεί αντίπαλος με την ομάδα στην οποία ξεκίνησε τη σεζόν.

«Σίγουρα είναι πολύ περίεργα τα συναισθήματα γιατί θα βρω απέναντι μου φίλους, αλλά ήξερα ότι υπήρχε αυτή η πιθανότητα. Κι από τη στιγμή που έγινε η κλήρωση έχουν αρχίσει τα πειράγματα», είπε ο διεθνής διαγώνιος και συμπλήρωσε: «Για τον Πήγασο είναι μια απολύτα πετυχημένη χρονιά καθώς ο βασικός στόχος που ήταν η άνοδος στη volley league επιτεύχθηκε και το final 4 είναι μια γιορτή για εμάς. Πολλά παιδιά δεν έχουν ξαναπαίξει σε τέτοια διοργάνωση, ο Φοίνικας είναι σίγουρα το φαβορί, αλλά κανείς δεν μπαίνει στο γήπεδο για να χάσει».

Όσον αφορά τον Φοίνικα, η ομάδα της Σύρου διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας και είναι το φαβορί, αλλά όπως τόνισε ο Ρεϊντέλ Ιερεσουέλο: «Όντως είμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά δεν λέει τίποτα το γεγονός οτι ο αντίπαλος μας είναι από χαμηλότερη κατηγορία. Εμείς το αντιμετωπίζουμε σαν να έχουμε μπροστά μας ένα ντέρμπι. Ξέρω ότι ο Φοίνικας δεν έχει πάρει ποτέ το Κύπελλο και όλοι στην ομάδα θέλουμε πάρα πολύ να το κατακτήσουμε τώρα».

Το πρόγραμμα του final-4

Πέμπτη 31 Μαρτίου

Α' Ημιτελικός: «Μάκης Λιούγκας» ΔΑΚ Γλυφάδας 15.15 ΕΡΤ-3: Πήγασος Πολίχνης - ΑΟ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ

Β' Ημιτελικός: «Μάκης Λιούγκας» ΔΑΚ Γλυφάδας 19.15 ΕΡΤ-3: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός ΣΦΠ

Παρασκευή 1 Απριλίου

Τελικός: «Μάκης Λιούγκας» ΔΑΚ Γλυφάδας 19.15 ΕΡΤ-3: Νικητής Α' Ημιτελικού - Νικητής Β' Ημιτελικού

Σχετικά Άρθρα