Κύπελλο ανδρών, final-4: Οι δηλώσεις του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ

ΚΥΠΕΛΛΟ ,

Στην αντίδραση της ομάδας στάθηκαν μετά την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας ανδρών ο διαγώνιος του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ Πίτερ Μιχάλοβιτς και ο ακραίος Βασίλης Καρασαββίδης.

Ο πρωταγωνιστής του ημιτελικού Πέτερ Μιχάλοβιτς είπε: «Ήμουν θυμωμένος, στο τέλος του ματς όταν πήγα στο σερβίς.Τίποτα δεν πήγαινε καλά, ευτυχώς όλα πήγα καλά στο τέλος. Η περασμένη εβδομάδα δεν ήταν και η καλύτερη, δεν έκανα προπόνηση για τρεις μέρες λόγω προβλήματος στον αυχένα, τραυματίας ήταν και ο Στερν, ο Τζούριτς δεν ήταν καν στο γήπεδο λόγω αρρώστιας. Έδωσα το μάξιμουμ στο τέλος μου βγήκε το σερβίς και προκριθήκαμε. Θα μας κάνει καλό που δυσκολευτήκαμε να κερδίσουμε, γιατί είχαμε το μυαλό έξω από το κεφάλι. Ο τελικός είναι ένα άλλο ματς».

Ο λίμπερο του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ Βασίλης Καρασαββίδης δήλωσε: «Ο Πήγασος είναι πολύ καλή ομάδα και του αξίζει συγχαρητήρια για την εμφάνισή του σήμερα. Για εμάς κρατάω τα θετικά, δηλαδή την πρόκριση στον τελικό και ότι αντιδράσαμε. Δεν έχω προτίμηση για τον αντίπαλο στον τελικό. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε γιατί στόχος μας είναι η κατάκτηση του τίτλου».

Σχετικά Άρθρα