Ο Αετός Λήμνου στα χνάρια του Νίκου Σαμαρά στην Ορεστιάδα

NEWS ,

Την ομάδα κορασίδων του νεοσύστατου συλλόγου Αετός Λήμνου που έλκει το όνομα του από το προσωνύμιο του αείμνηστου Νίκου Σαμαρά και είναι συνέχεια του Limnos Sports Club που ίδρυσε ο σπουδαίος βολεϊμπολίστας στο πανέμορφο νησί του βορείου Αιγαίου, φιλοξενεί ο Δήμος Ορεστιάδας και ο Άθλος Ορεστιάδας.

Ο δήμαρχος Ορεστιάδας και παλιός βολεϊμπολίστας του Α.Ο.Ο. Βασίλης Μαυρίδης μετά την πρόσφατη επίσκεψη του στη Λήμνο προσκάλεψε την ομάδα του νεοσύστατου συλλόγου της Λήμνου να επισκεφτεί τον Έβρο και τη γενέτειρα πόλη του Νίκου Σαμαρά για κοινή προετοιμασία με τις ακαδημίες του Άθλου και φιλικούς αγώνες με την εποπτεία του υπευθύνου των ακαδημιών του Άθλου Ορεστιάδας Γιάννη Καρρά.

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Σαμαράς μεγάλωσε στην Ορεστιάδα αλλά τα τελευταία χρόνια της ζωής του έμενε στη Λήμνο τόπος καταγωγής της συζύγου του Έλενας αλλά και της τελευταίας του κατοικίας στις 4 Ιανουαρίου 2013. Στις 4 Ιανουαρίου 2023 συμπληρώνονται 10 χρόνια από τον θάνατο του.

Η αποστολή του Αετού Λήμνου αποτελείται από 17 αθλήτριες και συνοδεύεται από τον πρόεδρο του συλλόγου Κωνσταντίνο Σινάνη και την προπονήτρια Πηνελόπη Ξανθοπούλου.

Οι φιλικοί αγώνες γίνονται σήμερα, θα γίνουν αύριο Σάββατο και στη συνέχεια οι φιλοξενούμενες αθλήτριες θα παρακολουθήσουν τον αγώνα της Volley League Άθλος Ορεστιάδας - ΟΦΗ.

Σχετικά Άρθρα