Volleyleague Γυναικών (7η αγωνιστική): ΑΣ Άρης - ΑΟ Μαρκόπουλου

VOLLEYLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ ,

Την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θα κυνηγήσει απέναντι στο Μαρκόπουλο ο Άρης. Οι «κιτρινόμαυρες» θέλουν να κρατήσουν το αήττητο στη Θεσσαλονίκη κόντρα στη νεανική ομάδα των Μεσογείων που θα αγωνιστεί με νέο προπονητή τον Κώστα Σωτηρόπουλο.

Αυτό θα είναι το τέταρτο εντός έδρας παιχνίδι για τον Άρη και θα κυνηγήσει την τέταρτη νίκη του στη Πυλαία. Στο Μαρκόπουλο ο Κώστας Σωτηρόπουλος ξεκίνησε τις προπονήσεις από την Τρίτη 21 Νοεμβρίου και στοχεύει στη διαρκή βελτίωση των αθλητριών παιχνίδι με παιχνίδι.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης θα γίνει η βράβευση της Σιμόν Καστανιέντα για την ανάδειξη της ως MVP της 5ης αγωνιστικής.

Σε όλες τις αναμετρήσεις θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Α' αντιπροέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Κασιμάτη. 

Η 7η αγωνιστική είναι αφιερωμένη στη Διεθνή Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Οι αθλήτριες όλων των ομάδων της Volleyleague το διήμερο 25-26/11 θα κρατήσουν πανό με μήνυμα «STOP Violence against women, Σπάσε τη σιωπή!»  το οποίο και θα συνυπογράψουν.

Δημήτρης Σολκίδης (ΑΣ Άρης): «Το Μαρκόπουλο διψάει για βαθμούς και έχει νέο προπονητή. Αν είμαστε σοβαροί και όπως πρέπει να είμαστε θεωρώ πως θα φτάσουμε στους τρεις βαθμούς της νίκης».

Κώστας Σωτηρόπουλος (ΑΟ Μαρκόπουλου): «Το Μαρκόπουλο έχει ένα πάρα πολύ νεανικό σύνολο και αποτελούν μέρος της παρέας που τα επόμενα χρόνια θα βοηθήσουν την Εθνική ομάδα. Γενικός στόχος της ομάδας είναι η συγκομιδή βαθμών και την βέλτιστη δυνατή βελτίωση αγώνα με αγώνα. Ο Άρης είναι εξαιρετική ομάδα με εξαιρετικό προπονητή και θα πρέπει να παλέψουμε σκληρά για να πάρουμε κάτι από την αναμέτρηση».

Τα αποτελέσματα της Volleyleague
Η βαθμολογία
Στατιστικά

ΔΑΚ Πυλαίας (οδηγός), 17.00 ΑΣ Άρης - ΑΟ Μαρκοπούλου
Διαιτητές: Μπόμπορας-Μαυρϊδης. Παρατηρητής: Τσοπάνογλου. Επόπτες: Ανθυμίδης-Κεχαγιά. Γραμματεία: Κουμπλή

Σχετικά Άρθρα