Volleyleague Γυναικών (7η αγωνιστική): ΑΣΠ Κόρινθος - ΑΠΣ Αίας

VOLLEYLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ ,

Τον Αίαντα Ευόσμου υποδέχεται στη Κόρινθο ο τοπικός ΑΣΠ για την 7η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών. 

Οι νεοφώτιστοι στη μεγάλη κατηγορία δίνουν το τρίτο εντός έδρας παιχνίδι τους και θέλουν να πάρουν τη πρώτη τους νίκη, μετά τις ήττες στο τάι μπρέικ από Μακεδόνες και Πορφύρα.

Ο Αίας Ευόσμου βρίσκεται σε καλή κατάσταση με δύο σερί θετικά αποτελέσματα με Μακεδόνες εκτός και Ηλιούπολη εντός. Η ομάδα του Ηλία Ζωλασταθιάδη θέλει να πανηγυρίσει την δεύτερη εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα και τρίτη συνολικά.

Σε όλες τις αναμετρήσεις θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Α' αντιπροέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Κασιμάτη. 

Η 7η αγωνιστική είναι αφιερωμένη στη Διεθνή Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Οι αθλήτριες όλων των ομάδων της Volleyleague το διήμερο 25-26/11 θα κρατήσουν πανό με μήνυμα «STOP Violence against women, Σπάσε τη σιωπή!»  το οποίο και θα συνυπογράψουν.

Γιώργος Μπούκουρας (ΑΣΠ Κόρινθος): «Είναι ένα παιχνίδι που περιμένουμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς για να συνεχίσουμε με περισσότερη αισιοδοξία στην κατηγορία. Ο Αίας είναι πολύ καλή ομάδα. Όποιος παίξει καλύτερα θα πάρει τη νίκη. Το ζητούμενο για εμάς είναι να κάνουμε τη πρώτη νίκη στην έδρα μας για τον κόσμο μας».

Ηλίας Ζωλασταθιάδης (ΑΠΣ Αίας): «Από τώρα μέχρι και το τέλος του πρώτου γύρου δεν υπάρχει άλλη επιλογή για εμάς από το να νικήσουμε όλα τα ματς. Οπότε μόνος στόχος για εμάς στη Κόρινθο είναι η νίκη»

STAT TIPS

Αρνητικό ρεκόρ πόντων σε ένα παιχνίδι έκανε η Κόρινθος κόντρα στον Ολυμπιακό την 6η αγωνιστική με 37. Επίσης, η Κόρινθος πραγματοποίησε και νέο αρνητικό ρεκόρ σε ποσοστό επίθεσης με 13/73, 17,8%.

Την καλύτερή της εμφάνιση έκανε η Τζούριτς του Αίαντα με την Ηλιούπολη με 24 πόντους. 

Τα αποτελέσματα της Volleyleague
Η βαθμολογία
Στατιστικά

Κορίνθου (οδηγός), 18.00 ΑΣΠ Κόρινθος - ΑΠΣ Αίας
Διαιτητές: Μουλά Ειρ.-Νικολόπουλος. Παρατηρητής: Τσιντομηνάς. Επόπτες: Κουγιάς-Παπακυριακοπούλου. Γραμματεία: Λιόντου

Σχετικά Άρθρα