Thassos Open: Δεύτερη φετινή πρωτιά για Καντιώτη, Ντόντη και Μάτιου, Χαντζή

BEACH VOLLEYBALL ,

Το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ γιόρτασαν στη Θάσο οι Γιώργος Καντιώτης, Νίκος Ντόντης και οι Διονυσία Μάτιου, Ελένη Χαντζή.

Στις λεπτομέρειες κρίθηκαν και οι δύο τελικοί, με τον Γιώργο Καντιώτη και τον Νίκο Ντόνη να επικρατούν με 2-1 (21-14, 13-21, 15-10) του Ραφαήλ Μπανιώτη και του Γιώργου Τερζόγλου μετά από 45 λεπτά αγώνα. Οι νικητές που πανηγύρισαν τη δεύτερή τους φετινή πρωτιά πρόσθεσαν από 87,5 βαθμούς στην ατομική τους βαθμολογία και οι φιναλίστ από 78,75.

Εντυπωσιακός ήταν και ο τελικός των γυναικών, με την Διονυσία Μάτιου και την Ελένη Χαντζή να επικρατούν με 2-1 (21-18, 20-22, 15-12) της Βασιλικής Ματιάδη και της Ιωάννας Παρισάκη, οι οποίες έφτασαν στον τέταρτο τους φετινό τελικό μετά τη Σύρο, τη Θεσσαλονίκη και την Ίο. Οι νικήτριες πρόσθεσαν από 87,5 βαθμούς στην ατομική τους βαθμολογία και οι φιναλίστ από 78,75.

Τις απονομές πραγματοποίησαν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Θάσου, Τσουλκάνης Γιώργος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Πρίνου Γιάντσος Ευάγγελος και ο εκπρόσωπος της ΕΟΠΕ, Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Θεσ/νίκης, Σωτήρης Δεληκωστίδης.

Όλα τα αποτελέσματα και η τελική κατάταξη του Thassos Open ΕΔΩ.








Σχετικά Άρθρα