ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Προκριματικά Ευρωπαϊκού κορασίδων Κ17: Τέταρτη η Εθνική και πρόκριση στον επόμενο γύρο

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Την 4η θέση στον 1ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κορασίδων Κ17 που ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή 16/01 στη Τουρκία κατέλαβε η Εθνική μας ομάδα.

Προκριματικά Ευρωπαϊκού παίδων Κ18: Ήττα από την Τουρκία για την Εθνική

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Δεν τα κατάφερε απέναντι στη Τουρκία η Εθνική παίδων, από την οποία ηττήθηκε με 3-0 σετ, στον αγώνα της 3ης αγωνιστικής του 1ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού παίδων Κ18 που γίνεται στη Σόφια.

Προκριματικά Ευρωπαϊκού κορασίδων Κ17: Εύκολη νίκη επί της Αλβανίας για την Εθνική

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Εύκολη νίκη με 3-0 σετ επί της αδύναμης Αλβανίας πέτυχε η Εθνική κορασίδων για τον 1ο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού Κ18 που διεξάγεται στην Τουρκία.

Προκριματικά Ευρωπαϊκού κορασίδων Κ17: Ήττα για την Ελλάδα από την Τουρκία

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Η εθνική ομάδα ηττήθηκε με 3-0 στον τρίτο της αγώνα για τον 1ο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κορασίδων Κ17, από την οικοδέσποινα του τουρνουά Τουρκία.

Προκριματικά Ευρωπαϊκού παίδων Κ18: Μεγάλη ανατροπή και νίκη για την Εθνική

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Μεγάλη νίκη με 3-2 σετ ενώ βρέθηκε πίσω με 2-0 πανηγύρισε η Εθνική παίδων επί της Ρουμανίας, στο δεύτερό της παιχνίδι στον 1ο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος παίδων Κ18 που διεξάγεται στη Σόφια.

Προκριματικά Ευρωπαϊκού κορασίδων Κ17: Μεγάλη νίκη για την Εθνική, 3-1 την Βουλγαρία

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Πραγματοποιώντας καταπληκτική εμφάνιση, η Εθνική κορασίδων έκαμψε την αντίσταση της πολύ δυνατής Βουλγαρίας με 3-1 σετ και πανηγύρισε στο Μπαλικεσίρ της Τουρκίας την πρώτη της νίκη στον 1ο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κορασίδων Κ17.

Προκριματικά Ευρωπαϊκού παίδων Κ18: Ήττα στις λεπτομέρειες για την Εθνική από τη Σερβία

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Την ήττα με 3-2 σετ γνώρισε η Εθνική παίδων από τη Σερβία, η οποία αν και προηγήθηκε με 2-0 σετ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, στην πρεμιέρα της στον 1ο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος παίδων Κ18 που ξεκίνησε χθες, Τετάρτη (12/01) στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Προκριματικά Ευρωπαϊκού κορασίδων Κ17: Live streaming Ελλάδα - Βουλγαρία (13/01, 19.00)

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Στις 19.00 η Εθνική κορασίδων θα αντιμετωπίσει την Βουλγαρία για την 2η αγωνιστική του 1ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κορασίδων Κ17 που διεξάγεται στο Μπαλικεσίρ της Τουρκίας.

Προκριματικά Ευρωπαϊκού κορασίδων Κ17: Ήττα για την Εθνική κορασίδων με 3-1 σετ από τη Σερβία

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Την ήττα με 3-1 σετ γνώρισε η Εθνική κορασίδων από την Σερβία, στο πρώτο της παιχνίδι για τον 1ο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κορασίδων Κ17 που ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη (12/01) στο Μπαλικεσίρ της Τουρκίας.

Προκριματικά Ευρωπαϊκού κορασίδων Κ17: Live streaming Ελλάδα - Σερβία (12/01, 14.00)

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Στις 14.00 θα γίνει το πρώτο σερβίς στον 1ο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κορασίδων Κ17 στο Μπαλικεσίρ της Τουρκίας, με την Εθνική μας ομάδα να αντιμετωπίζει στη πρεμιέρα τη Σερβία.

Προκριματικά Ευρωπαϊκού κορασίδων Κ17: Στη Τουρκία η Εθνική και πρεμιέρα την Τετάρτη με Σερβία

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Το πρωί της Τρίτης 11 Ιανουαρίου αναχώρησε η αποστολή της Εθνικής Κορασίδων Κ17 με προορισμό το Μπαλικεσίρ της Τουρκίας, προκειμένου να συμμετέχει στον 1ο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κορασίδων Κ17.

Προκριματικά Ευρωπαϊκού παίδων Κ18: Πρεμιέρα την Πέμπτη 13/01 για τους παίδες κόντρα στη Σερβία

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Με την Εθνική παίδων να έχει ρεπό ξεκινάει την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου στη Σόφια ο 1ος προκριματικός γύρος του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος παίδων Κ18.

Ευχές για καλή επιτυχία από τον Δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη στην Εθνική Κορασίδων

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Μία ημέρα πριν την αναχώρηση της αποστολής της Εθνικής κορασίδων με προορισμό το Μπαλικεσίρ της Τουρκίας για τον 1ο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ17, ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης επισκέφθηκε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο ξενοδοχείο Tropical και μίλησε στις αθλήτριες του Χρήστου Τριανταφυλλόπουλου.

Αναχώρησε για την Βουλγαρία η Εθνική Παίδων

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Για την Βουλγαρία αναχώρησε το πρωί της Κυριακής 9 Ιανουαρίου, η αποστολή της Εθνικής παίδων προκειμένου να λάβει μέρος στον 1ο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ18 (12-16/01) και να διεκδικήσει το εισιτήριο για τη δεύτερη φάση ή και την απευθείας πρόκριση στη τελική φάση.

Ολοκληρώνεται το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής Κορασίδων

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου ολοκληρώνεται το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής Κορασίδων στην Πορταριά. Οι προπονήσεις στη πόλη της Μαγνησίας ξεκίνησαν στις 26 Δεκεμβρίου, ενόψει του 1ου Προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κορασίδων Κ17 που θα διεξαχθεί από 12 έως 16 Ιανουαρίου στο Μπαλικεσίρ της Τουρκίας.

Οι κλήσεις της Εθνικής κορασίδων Κ17 για προετοιμασία στη Πορταριά και στην Αθήνα

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος καλεί τις παρακάτω αθλήτριες σε συγκεντρωτική προετοιμασία που θα διεξαχθεί στη Πορταριά και στην Αθήνα ενόψει του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Κορασίδων U17 - 1ος προκριματικός γύρος Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2022 στην πόλη Μπαλικεσίρ της Τουρκίας από 12 έως 16 Ιανουαρίου 2022.

Οι κλήσεις της Εθνικής παίδων Κ18 για προετοιμασία στη Θεσσαλονίκη

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Παναγιώτης Λακασάς καλεί τους παρακάτω αθλητές σε συγκεντρωτική προετοιμασία που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη ενόψει του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Παίδων U18 – 1ος προκριματικός γύρος Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2022 που θα διεξαχθεί στην Βουλγαρία (Σόφια) στις 12 έως 16 Ιανουαρίου 2022.