ΕΘΝΙΚΕΣ

Τάκης Καβαλλιεράκης: «Στόχος της ομοσπονδίας είναι η 8αδα στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα»

ΕΘΝΙΚΕΣ,

Το μεγάλο στόχο της διοίκησης της ΕΟΠΕ για το 2020 αποκάλυψε ο ταμίας του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ Τάκης Καβαλλιεράκης ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ο.Π.Μοσχάτου και εκπροσώπησε και τον πρόεδρο Γιώργο Καραμπέτσο. Είπε πως ο μεγάλος στόχος είναι η καθιέρωση των Εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών στην ελίτ του ευρωπαϊκού βόλεϊ και συγκεκριμένα στην 8αδα.

Οι προετοιμασίες των Εθνικών ομάδων κορασίδων-νεανίδων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

ΕΘΝΙΚΕΣ,

Δύο τετραήμερα προπονητικά καμπ πραγματοποίησαν ο Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος και ο Ανέστης Γιαννακόπουλος την περίοδο των εορτών με τις Εθνικές ομάδες κορασίδων και νεανίδων.

Η παρουσίαση της Εθνικής παίδων (video)

ΕΘΝΙΚΕΣ,

Γνωρίστε μέσω του παρακάτω βίντεο του volleyball.gr τους αθλητές της Εθνικής παίδων που συμμετείχαν στη προετοιμασία στη Νεμέα, ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ18 σε Ελλάδα (Καρπενήσι) και Ιταλία (8-19/7).

Γιώργος Μπακοδήμος: «Ψηλά ο πήχης αυτής της Εθνικής» (video)

ΕΘΝΙΚΕΣ,

Τον απολογισμό από την προετοιμασία της Εθνικής παίδων στη Νεμέα έκανε ο Γιώργος Μπακοδήμος. Ο ομοσπονδιακός προπονητής αναφέρθηκε στις 12 ημέρες που πέρασαν με τους διεθνείς στην ιστορική πόλη της Πελοποννήσου και για την δουλειά που γίνεται από το 2018 με τους αθλητές για το επερχόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη χώρα μας. Αναλυτικά:

Κ. Παναγής (Πρόεδρος Α.Σ. Νεμέας): «Τιμητική η επιλογή της Νεμέας από την Ομοσπονδία» (video)

ΕΘΝΙΚΕΣ,

Ο πρόεδρος του Α.Σ. Νεμέας Κώστας Παναγής και ο έφορος της ομάδας Παναγιώτης Ρογκάκης ήταν δύο από τους ανθρώπους που βρισκόντουσαν κάθε μέρα στο πλευρό της Εθνικής παίδων και φρόντιζαν να μην λείπει τίποτα από τον Γιώργο Μπακοδήμο και τους αθλητές του κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.

Θ. Καρκόνης (Αντιδήμαρχος Νεμέας): «Η Νεμέα να γίνει προπονητήριο για την Εθνική παίδων» (video)

ΕΘΝΙΚΕΣ,

Ο Αντιδήμαρχος Νεμέας Θανάσης Καρκόνης μίλησε στη κάμερα της Ε.Ο.ΠΕ. για την παρουσία της Εθνικής παίδων στην ιστορική πόλη της Πελοποννήσου.

Κ. Φρούσιος (Δήμαρχος Νεμέας): «Τιμή μας να φιλοξενούμε τις Εθνικές ομάδες» (video)

ΕΘΝΙΚΕΣ,

Ο Δήμαρχος Νεμέας Κωνσταντίνος Φρούσιος μίλησε στην κάμερα της Ε.Ο.ΠΕ. για την φιλοξενία της Εθνικής παίδων στην ιστορική πόλη της Πελοποννήσου και για την συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης. Αναλυτικά:

Επίσκεψη στο Δημαρχείο Νεμέας για την Εθνική παίδων

ΕΘΝΙΚΕΣ,

Μία ημέρα πριν την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της στη Νεμέα, σύσσωμη η Εθνική παίδων επισκέφθηκε το Δημαρχείο της πόλης. Τα μέλη της Εθνικής ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Φρούσιο, τον Δήμο και το τοπικό σωματείο Α.Σ. Νεμέας για την φιλοξενία που τους παρείχαν την περίοδο των εορτών.

Η ανασκόπηση του Ελληνικού Βόλεϊ για το 2019

NEWS,

Με όμορφες αναμνήσεις αποχαιρετά το 2019 το Ελληνικό Βόλεϊ. Από την επιστροφή των Εθνικών ομάδων ανδρών-γυναικών στις τελικές φάσεις των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και την πρόκριση στη φάση των «16», στο έβδομο συνεχόμενο νταμπλ της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού, μέχρι και στο δέκατο πρωτάθλημα της Βίκυς Αρβανίτη στο μπιτς βόλεϊ. Το volleyball.gr σας παρουσιάζει μέσα από φωτογραφίες τις κορυφαίες στιγμές του Ελληνικού Βόλεϊ, μπιτς και σνόου βόλεϊ για το 2019.

Η Εθνική εφήβων φιλικό 2-2 σετ με τον Φίλιππο Βέροιας

ΕΘΝΙΚΕΣ,

Ισόπαλο 2-2 σετ έληξε και το δεύτερο φιλικό παιχνίδι που έδωσε η Εθνική εφήβων, στο πλαίσιο της χριστουγεννιάτικης προετοιμασίας της για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ20 τον ερχόμενο Μάιο. Αυτή τη φορά αντίπαλος στο κλειστό της Μίκρας ήταν ο Φίλιππος Βέροιας και τον αγώνα παρακολούθησαν τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. Δήμητρα Χαριτίδου, Νίκος Δατσέρης και ο πρόεδρος του Σ.Ε.Π.ΠΕ. Κώστας Χαριτωνίδης.

Φιλικό 2-2 σετ της Εθνικής εφήβων με την Ελπίδα Αμπελοκήπων

ΕΘΝΙΚΕΣ,

Ισόπαλο 2-2 σετ ήρθε το πρώτο φιλικό παιχνίδι που έδωσε η Εθνική εφήβων στη Θεσσαλονίκη απέναντι στην Ελπίδα Αμπελοκήπων, στο πλαίσιο της χριστουγεννιάτικης προετοιμασίας της για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ20 που θα διεξαχθούν στο Δερβένι το διάστημα 1-3/5/2020.

Δύο φιλικά της Εθνικής εφήβων στη Θεσσαλονίκη

ΕΘΝΙΚΕΣ,

Η Εθνική εφήβων ξεκίνησε την χριστουγεννιάτικη προετοιμασία της στη Θεσσαλονίκη ενόψει των προκριματικών αγώνων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20 που θα διεξαχθούν στο Δερβένι το διάστημα 1-3/5/2020.

Έπιασε δουλειά στη Νεμέα η Εθνική παίδων

ΕΘΝΙΚΕΣ,

Την Χριστουγεννιάτικη προετοιμασία της ξεκίνησε στο κλειστό γυμναστήριο Νεμέας η Εθνική παίδων, ενόψει του ομίλου της τελικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ18 που θα διεξαχθεί σε Ελλάδα (Καρπενήσι) και Ιταλία (08-19/07).

Συγκεντρωτικές προπονήσεις της Εθνικής Νεανίδων - γκρουπ Βορρά (02-05/01/2020)

ΕΘΝΙΚΕΣ,

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Ανέστης Γιαννακόπουλος και οι συνεργάτες του κ. Σταύρος Βίτσιος και κ. Κώστας Ιωαννίδης καλούν τις παρακάτω αθλήτριες σε προπονητικό camp με το παρακάτω πρόγραμμα:

Συγκεντρωτικές προπονήσεις της Εθνικής Κορασίδων - γκρουπ Βορρά (02-05/01/2020)

ΕΘΝΙΚΕΣ,

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής κ. Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος και ο συνεργάτης του κ. Βασίλης Μητρούδης καλούν τις παρακάτω αθλήτριες σε συγκεντρωτικές προπονήσεις από 02/01 έως 05/01/2020 σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Συγκεντρωτικές προπονήσεις της Εθνικής Νεανίδων - γκρουπ Νότου (27-30/12)

ΕΘΝΙΚΕΣ,

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Ανέστης Γιαννακόπουλος και οι συνεργάτες του κ. Σταύρος Βίτσιος και κ. Κώστας Ιωαννίδης καλούν τις παρακάτω αθλήτριες σε προπονητικό camp ως ακολούθως:

Συγκεντρωτικές προπονήσεις της Εθνικής Κορασίδων - γκρουπ Νότου (27-30/12)

ΕΘΝΙΚΕΣ,

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής κ. Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος και ο συνεργάτης του κ. Βασίλης Μητρούδης καλούν τις παρακάτω αθλήτριες σε συγκεντρωτικές προπονήσεις από 27/12 έως 30/12/019 σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα ως ακολούθως:

Συνεργασία της Ε.Ο.ΠΕ. με την «Εργώ» για την ψυχολογική υποστήριξη των αθλητών

ΕΘΝΙΚΕΣ,

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ξεκίνησε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία (ΑΜΚΕ) «Εργώ» στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ενδυνάμωση ψυχολογικών δεξιοτήτων και ανθεκτικότητας νεαρών αθλητών/-τριών Βόλεϊ», με στόχο την ψυχολογική υποστήριξη της Εθνικής Ομάδας Παίδων, καθώς και των Κλιμακίων Παμπαίδων και Παγκορασίδων Αττικής.