ΑΝΔΡΩΝ

Pre League Ανδρών: Αναβολή του αγώνα Α.Σ. Κέρκης - Α.Σ. Πανερυθραϊκός

PRE LEAGUE,

Η αναμέτρηση του Α.Σ. Κέρκη Σάμου με τον Α.Σ. Πανερυθραϊκό για την 7η αγωνιστική του Α' ομίλου της Pre League ανδρών προγραμματισμένος για το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στις 19.00 αναβάλλεται λόγω αδυναμίας μετακίνησης του σωματείου του Πανερυθραϊκού (ακύρωση της αεροπορικής πτήσης από Αθήνα με προορισμό τη Σάμο).

Απώλεια αγώνα για τον Α.Σ. Άθλο Ορεστιάδας

PRE LEAGUE,

Με σημερινή απόφασή του μετά από έκτακτη συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠΕ, επικύρωσε την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Πρωταθλημάτων, της 27ης Νοεμβρίου 2021 σχετικά με τη τύχη του αγώνα ΑΣ ΆΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ-ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ για τον Β' όμιλο για της Pre League Ανδρών που ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο 27/11/2021.

Pre League Ανδρών: Τα αποτελέσματα και οι συνθέσεις της 4ης αγωνιστικής

PRE LEAGUE,

Την αήττητη πορεία τους συνέχισαν και την 4η αγωνιστική της Pre League Ανδρών ο Κέρκης Σάμου για τον Α' όμιλο και ο Άθλος Ορεστιάδας για τον Β'. Με νίκες συνέχισαν και ο Πανερυθραϊκός με την Καλαμάτα 80 για τον Α' όμιλο και ο Πήγασος Πολίχνης και ο Αριστοτέλης Σκύδρας για τον Β'. Αναλυτικά τα αποτελέσματα, οι συνθέσεις των αγώνων και οι βαθμολογίες των δύο ομίλων.

Pre League Ανδρών: Η παρακάμερα του Κέρκη Σάμου με την Καλαμάτα 80

PRE LEAGUE,

Ο Κέρκης Σάμου πανηγύρισε το Σάββατο 6 Νοεμβρίου τη νίκη επί της Καλαμάτας 80 για την 3η αγωνιστική του Α' ομίλου της Pre League Ανδρών και στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε την παρακάμερα της αναμέτρησης.

Pre League Ανδρών: Τα αποτελέσματα και οι συνθέσεις της 3ης αγωνιστικής

PRE LEAGUE,

Ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Pre League Ανδρών, με τον Κέρκη Σάμου (φωτό), τον Πανερυθραϊκό και την Α.Ε.Κ. να παίρνουν σπουδαίες νίκες για τον Α' όμιλο, ενώ για τον Β' όμιλο η Κομοτηνή, ο Άθλος Ορεστιάδας και ο Αριστοτέλης Σκύδρας ήταν οι ομάδες που πανηγύρισαν το τρίποντο το απόγευμα του Σαββάτου. Αναλυτικά τα αποτελέσματα, οι συνθέσεις των αγώνων και οι βαθμολογίες των δύο ομίλων.

Pre League Ανδρών: Τα αποτελέσματα και οι συνθέσεις της 2ης αγωνιστικής

PRE LEAGUE,

Ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Pre League Ανδρών, με την Καλαμάτα 80, τον Κέρκη Σάμου και την Α.Ε.Κ. να παίρνουν τις νίκες για τον Α' όμιλο και ο Πήγασος Πολίχνης, ο Άθλος Ορεστιάδας και ο Άρης στον Β' όμιλο. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής, οι συνθέσεις των αγώνων και η βαθμολογία.

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Pre League Ανδρών (ρόστερ, πρόγραμμα, σύστημα διεξαγωγής)

PRE LEAGUE,

Η πρεμιέρα του νεοσύστατου πρωταθλήματος της Pre League Ανδρών θα γίνει το Σάββατο 23 Οκτωβρίου. Οι 12 ομάδες θα διεκδικήσουν την άνοδο στη Volley League και χωρίστηκαν σε δύο ομίλους (Βορράς-Νότος). Αναλυτικά τα ρόστερ των ομάδων, τα πλήρη προγράμματα των δύο ομίλων και το σύστημα διεξαγωγής.

Την Τρίτη 10 Αυγούστου οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων Volley League Γυναικών, Pre League Ανδρών-Γυναικών

NEWS,

Την Τρίτη 10 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των Εθνικών πρωταθλημάτων Volley League Γυναικών, Pre League Ανδρών-Γυναικών. Οι κληρώσεις θα διεξαχθούν στο ξενοδοχείο Coral (Λεωφ. Ποσειδώνος 35, Παλαιό Φάληρο) και θα ξεκινήσει στις 12.00 με αυτήν της Volley League Γυναικών. Στις 12.30 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της Pre League Γυναικών και στις 13.00 της Pre League Ανδρών.