ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Προπονήσεις κλιμακίου παίδων στο ΣΕΦ και φιλικό στη Νέα Ερυθραία (20 με 23/01)

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής κ. Γιώργος Μπακοδήμος και ο συνεργάτης του κ. Παναγιώτης Τσότρας καλούν τους παρακάτω αθλητές σε συγκεντρωτικές προπονήσεις ακολούθως:

Η Ε.Ο.ΠΕ. συμμετέχει στο «1DAY MORE4VOLLEYBALL-ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΗΜΕΡΑ ΒΟΛΕΪ»

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ανακοινώνει την διεξαγωγή του «1DAY MORE4VOLLEYBALL-ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΗΜΕΡΑ ΒΟΛΕΪ» στις 29 Φεβρουαρίου 2020. Ο θεσμός του «1DAY MORE4VOLLEYBALL-ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΗΜΕΡΑ ΒΟΛΕΪ» ξεκίνησε στις 29 Φεβρουαρίου 2016 από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (CEV), μήνα με μια περισσότερη ημέρα από κάθε άλλη χρονιά (δίσεκτη) όπου, σε μια πραγματικά ιστορική ημέρα για την οικογένεια του βόλεϊ περισσότεροι από 49.000 άνθρωποι συμμετείχαν στην πρώτη έκδοση του #1DayMore4Volleyball, δίνοντας συνολικά 4.500 αγώνες σε 551 πόλεις σε όλη την Ευρώπη και σε 901 διαφορετικούς χώρους.

Προπόνηση κλιμακίου παίδων στο ΣΕΦ (09/01)

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής κ. Γιώργος Μπακοδήμος και ο συνεργάτης του κ. Παναγιώτης Τσότρας καλούν τους παρακάτω αθλητές σε συγκεντρωτική προπόνηση την Πέμπτη 09/01/2020 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αίθουσα 4 στις 14.45μ.μ (διάρκεια προπόνησης 15.00 – 17.00μ.μ).

Δέκα Δημοτικά σχολεία έπαιξαν βόλεϊ στο ΔΑΚ Ευόσμου

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Παιχνίδι, ενθουσιασμός, χαρά, συμμετοχή, συνεργασία είναι μόνο μερικές λέξεις που θα μπορούσαν να αποδώσουν το κλίμα της αθλητικής δράσης mini Volley μαθητών-μαθητριών Δημοτικών Σχολείων που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12/12 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ευόσμου «Βούλα Πατουλίδου».

Επίσκεψη ομοσπονδιακών στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά της Ευρυάλης

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Χριστουγεννιάτικο τουρνουά ακαδημιών πραγματοποίησε την Κυριακή 15/12 η ομάδα της Ευρυάλης. Το παρών στο κλειστό γυμναστήριο της Γλυφάδας έδωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Γκούντας, ο οποίος παρακολούθησε τους αγώνες και είχε συνομιλία με τον υπεύθυνο της διοίκησης της Ευρυάλης Διονύση Δραγώτη και με τον υπεύθυνο των ακαδημιών Παναγιώτη Χαμπίπη.

Τουρνουά 4Χ4 με 30 σχολεία της Ε.Ο.ΠΕ. στο Ζηρίνειο (17/12)

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας διοργανώνει τουρνουά Πετοσφαίρισης 4 εναντίον 4 μεικτό για μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίων της Δ.Δ.Ε. Β’ Αθήνας με την ονομασία «Christmas Volley 4X4».

Τριακόσια παιδιά από 22 σχολεία έπαιξαν βόλεϊ στον Μίλωνα

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Περισσότερα από τριακόσια αγόρια και κορίτσια, γνώρισαν το πρωί της Δευτέρας (16/12) τα μυστικά του βόλεϊ στο κλειστό του Μίλωνα. Ήταν μια ακόμη πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, η οποία, σε συνεργασία με το Γραφείο Φυσικής Αγωγής της Δ΄ Αθήνας και με τους υπευθύνους Μαρία Τσανάκα και Αντώνη Παπαδόπουλο, συγκέντρωσε συνολικά 50 ομάδες από 22 σχολεία.

Σεμινάριο της Ε.Ο.ΠΕ. στους εκπαιδευτικούς του Νομού Μεσσηνίας

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Γκούντας και ο υπεύθυνος ανάπτυξης της Ε.Ο.ΠΕ. Χρήστος Ντόζης βρέθηκαν στον Νομό Μεσσηνίας και έκαναν ενημέρωση στους καθηγητές φυσικής αγωγής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Οι ομοσπονδιακοί Λακασάς και Γκούντας στη Λέσβο (photos)

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Στη Λέσβο βρέθηκαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Παναγιώτης Λακασάς, Κώστας Γκούντας και επισκέφθηκαν τα σωματεία, τα Δημοτικά σχολεία, τα κλιμάκια και την Τοπική Επιτροπή του νησιού.

Επίσκεψη ομοσπονδιακών στο 1ο Δημοτικό Δραπετσώνας

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Στο πλαίσιο των δράσεων για την γνωριμία μαθητών και μαθητριών με το άθλημα της Πετοσφαίρισης ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Μπακοδήμος επισκέφθηκε το 1ο Δημοτικό σχολείο Δραπετσώνας και δίδαξε στους μαθητές και στις μαθήτριες του σχολείου.

Επίσκεψη ομοσπονδιακών στο 2ο Δημοτικό σχολείο Πλαγιαρίου Θεσσαλονίκης

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Στο πλαίσιο των δράσεων για την γνωριμία μαθητών και μαθητριών με το άθλημα της Πετοσφαίρισης ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής Κώστας Αναγνωστόπουλος επισκέφθηκε το 2ο Δημοτικό σχολείο Πλαγιαρίου Θεσσαλονίκης και δίδαξε στους μαθητές και στις μαθήτριες.

Επίσκεψη ομοσπονδιακών στο 4ο Δημοτικό Σταυρούπολης

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Στο 4ο Δημοτικό σχολείο Σταυρούπολης βρέθηκε ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος, στο πλαίσιο του προγράμματος της Ε.Ο.ΠΕ. για την γνωριμία μαθητών και μαθητριών με το άθλημα της Πετοσφαίρισης.