ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Προπόνηση κλιμακίου νεανίδων στη Πολίχνη (24/11)

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής κ. Ανέστης Γιαννακόπουλος καλεί τις παρακάτω αθλήτριες σε συγκεντρωτική προπόνηση την Κυριακή, 24/11/2019 στο κλειστό ΔΑΚ Πολίχνης«Αλέξανδρος Νικολαΐδης» στις 13.30 (διάρκεια προπόνησης 13.30 – 15.30).

Επίσκεψη ομοσπονδιακών στο 1ο Δημοτικό Πεύκης

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Στο πλαίσιο των δράσεων για την γνωριμία μαθητών και μαθητριών με το άθλημα της Πετοσφαίρισης οι ομοσπονδιακοί προπονητές Παναγιώτης Λακασάς και Κώστας Γκούντας επισκέφθηκαν το 1ο Δημοτικό σχολείο Πεύκης και δίδαξαν στους μαθητές και στις μαθήτριες.

Επίσκεψη ομοσπονδιακών στη προπόνηση κλιμακίου αγοριών Ανατολικής Μακεδονίας

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Στο κλειστό γυμναστήριο Φερρών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16/11 η προπόνηση κλιμακίου αγοριών της ανατολικής Μακεδονίας, παρουσία του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής παμπαίδων Παναγιώτη Λακασά. Η προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του Π.Ο.Π. Ιωακείμ Δημητριάδη και παρόντες ήταν ο πρόεδρος της Ε.ΠΕ.Σ.Θ.Ρ. Ειρήναρχος Κεμανετζής και ο ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Μούχλιας.

Επίσκεψη ομοσπονδιακών σε Γυμνάσια της Πάτρας

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Στο πλαίσιο των δράσεων για την γνωριμία μαθητών και μαθητριών με το άθλημα της Πετοσφαίρισης ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Χριστόπουλος επισκέφθηκε δύο Γυμνάσια της Πάτρας (4ο και 5ο) 12ο Γυμνάσιο Πάτρας και δίδαξε στην πρώτη και δεύτερη τάξη.

Επίσκεψη ομοσπονδιακών στο 1ο Γυμνάσιο Πύργου

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Στο πλαίσιο των δράσεων για την γνωριμία μαθητών και μαθητριών με το άθλημα της Πετοσφαίρισης οι ομοσπονδιακοί προπονητές Παναγιώτης Λακασάς και Κώστας Γκούντας μαζί με τον Π.Ο.Π. Κώστα Τσούμα, επισκέφθηκαν το 1ο Γυμνάσιο Πύργου.

Η προπόνηση κλιμακίου αγοριών Ε.ΠΕ.Σ.Θ. στο Βότση

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Στο κλειστό γυμναστήριο του Βότση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10/11 η προπόνηση κλιμακίου αγοριών της Ε.ΠΕ.Σ.Θ.. Υπεύθυνοι της διεξαγωγής της προπόνησης ήταν οι περιφερειακοί ομοσπονδιακοί προπονητές Παναγιώτης Σδραυκάκης και Πασχάλης Φούσκας.

Η προπόνηση κλιμακίου νεανίδων (γκρουπ βορρά)

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Στο κλειστό γυμναστήριο της Πολίχνης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10/11 η προπόνηση του κλιμακίου νεανίδων (γκρουπ βορρά), υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή Ανέστη Γιαννακόπουλου.

1ο τουρνουά Street Volley: Διακόσια παιδιά έπαιξαν βόλεϊ στους δρόμους του Αγίου Στεφάνου

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Με σύμμαχο τις ιδανικές καιρικές συνθήκες και με 200 παιδιά να παίζουν στα οκτώ ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα διεξήχθη το Σάββατο 9/11 το 1ο τουρνουά Street Volley στον Άγιο Στέφανο.

Επίσκεψη ομοσπονδιακών στο 12ο Γυμνάσιο Πάτρας

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Στο πλαίσιο των δράσεων για την γνωριμία μαθητών και μαθητριών με το άθλημα της Πετοσφαίρισης ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Χριστόπουλος επισκέφθηκε το 12ο Γυμνάσιο Πάτρας και δίδαξε στην πρώτη και δεύτερη τάξη.

Η Ε.Ο.ΠΕ. στις προπονήσεις κλιμακίων αγοριών και κοριτσιών Νομού Αχαΐας

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Στο κλιμάκιο αγοριών και κοριτσιών του Νομού Αχαΐας βρέθηκε αντιπροσωπεία της Ε.Ο.ΠΕ. και παρακολούθησε τις προπονήσεις που έγιναν στο κλειστό γυμναστήριο «Κουκούλι», υπό τις οδηγίες των περιφερειακών ομοσπονδιακών προπονητών Γιώργου Χριστόπουλου, Δημήτρη Σπυρόπουλου και Ελένης Λεγάτου.

Προπόνηση κλιμακίου νεανίδων στην Πολίχνη (10/11)

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής κ. Ανέστης Γιαννακόπουλος καλεί τις παρακάτω αθλήτριες σε συγκεντρωτική προπόνηση την Κυριακή, 10/11/2019 στο κλειστό ΔΑΚ Πολίχνης «Αλέξανδρος Νικολαΐδης» στις 21.15 (διάρκεια προπόνησης 21.30 – 23.30μ.μ).

Σεμινάριο της Ε.Ο.ΠΕ. στους καθηγητές Φ.Α. στη Τρίπολη

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Στη Τρίπολη βρέθηκαν την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου οι ομοσπονδιακοί προπονητές Παναγιώτης Λακασάς, Κώστας Γκούντας και ο υπεύθυνος ανάπτυξης της Ε.Ο.ΠΕ. Χρήστος Ντόζης, προκειμένου να διδάξουν σε καθηγητές Φ.Α. την εισαγωγή της πετοσφαίρισης στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Προπόνηση κλιμακίου κορασίδων στο ΣΕΦ (13/11)

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής κ. Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος καλεί τις παρακάτω αθλήτριες σε συγκεντρωτική προπόνηση την Τετάρτη 13/11/2019 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αίθουσα 4 στις 14:45 (διάρκεια προπόνησης 15.00 – 17.00μ.μ).

Σεμινάριο της Ε.Ο.ΠΕ. στους καθηγητές Φ.Α. δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Β' Αθηνών

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Γκούντας και ο υπεύθυνος ανάπτυξης της Ε.Ο.ΠΕ. Χρήστος Ντόζης βρέθηκαν στο 5ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου και έκαναν ενημέρωση στους καθηγητές φυσικής αγωγής του σχολείου.

Επίσκεψη ομοσπονδιακών σε σχολείο της Πάτρας

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

O περιφερειακός oμοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Χριστόπουλος επισκέφτηκε το 54ο Δημοτικό σχολείο Πάτρας, μετά από πρόσκληση του σχολείου και στο πλαίσιο του προγράμματος της Ε.Ο.ΠΕ. "παρουσίασης-διδασκαλίας του Βόλεϊ στα σχολεία".

Επίσκεψη της ομοσπονδίας σε σχολεία του Νομού Βοιωτίας

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Στο Νομό Βοιωτίας βρέθηκαν την Τετάρτη 30/10 οι ομοσπονδιακοί προπονητές Γιώργος Μπακοδήμος, Κώστας Γκούντας και ο υπεύθυνος ανάπτυξης της Ε.Ο.ΠΕ. Χρήστος Ντόζης και επισκέφθηκαν τα σχολεία στις Θεσπιές και στη Θήβα.