ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Προπόνηση κλιμακίου Παγκορασίδων στον Άλιμο (28/05)

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής κ. Κώστας Γκούντας καλεί τις παρακάτω αθλήτριες σε συγκεντρωτική προπόνηση την Τρίτη, 28/05/2019 στο κλειστό γυμναστήριο Αλίμου στις 14.45 (διάρκεια προπόνησης 15.00 - 17.00).

Τουρνουά με Δημοτικά σχολεία στη Σπάρτη

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Τουρνουά με 10 Δημοτικά σχολεία της Σπάρτης πραγματοποίησε η Ε.Ο.ΠΕ. σε συνεργασία με την διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαιδευσης Νομού Λακωνίας στο κλειστο γυμναστήριο της περιοχής την Πέμπτη 23 Μαΐου.

Προπονήσεις προεθνικής Παμπαίδων στο ΣΕΦ (27-29/5)

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής κ. Γιώργος Μπακοδήμος και οι συνεργάτες του κ. Παναγιώτης Γεωργούντζος και κ. Παναγιώτης Τσότρας καλούν τους παρακάτω αθλητές σε συγκεντρωτικές προπονήσεις ακολούθως:

Γέμισε παιδιά το ΔΑΚ Ευόσμου

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Συνεχίστηκαν για τετάρτη ημέρα οι αγώνες Βόλεϊ Γυμνασίων της Δυτικής Θεσ/νίκης, που διοργανώνονται από την ομάδα Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσ/νίκης, την συντονίστρια εκπαιδευτικού έργου, του 2ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ Κεντρικής Μακεδονίας, Όλγα Βασιλειάδου και της ΕΟΠΕ...

Πανελλήνιο κορασίδων: Το πρόγραμμα του final-4

Πανελλήνια,

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. η κλήρωση του final-4 του Πανελλήνιου πρωταθλήματος κορασίδων. Η τελική φάση θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 21-23 Ιουνίου. Η έδρα και οι ώρες των αγώνων θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Πανελλήνιο κορασίδων: Οι 4 ομάδες της τελικής φάσης

Πανελλήνια,

H Ελπίδα Αμπελοκήπων, ο Ναύαρχος Βότσης, ο Απολλώνιος και το Μαρκόπουλο είναι οι 4 ομάδες που προκρίθηκαν στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος κορασίδων. Η κλήρωση του final-4 θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Μαΐου και ώρα 12.00 το μεσημέρι στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ..

Πανελλήνιο παίδων: Οι 4 ομάδες της τελικής φάσης

Πανελλήνια,

H Ελπίδα Αμπελοκήπων, η Ορεστιάδα, ο Μίλωνας και ο Πανερυθραϊκός είναι οι 4 ομάδες που προκρίθηκαν στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων. Η κλήρωση του final-4 θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Μαΐου και ώρα 12.00 το μεσημέρι στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ.

Προπόνηση κλιμακίου Παγκορασίδων στον Άλιμο (21/5)

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής κ. Κώστας Γκούντας καλεί τις παρακάτω αθλήτριες σε συγκεντρωτική προπόνηση την Τρίτη, 21/05/2019 στο κλειστό γυμναστήριο Αλίμου στις 14.45 (διάρκεια προπόνησης 15.00 - 17.00).

Ο Γιώργος Βασιλειάδης στην εβδομάδα αθλητισμού

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Με την επίσκεψη του υφυπουργού αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη ολοκληρώθηκε η εβδομάδα αθλητισμού, την οποία διοργάνωσε η δευτεροβάθμια εκπαίδευση Δ' Αθηνών στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Τροκαντερό, στην οποία συμμετέχει ενεργά και η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.

Αποχώρηρη του ΑΣΕ Νεωρίου από την προημιτελική φάση του Πανελλήνιου Κορασίδων

Πανελλήνια,

Η ομάδα Κορασίδων της Ζ΄ Περιφέρειας (ΑΣΕ ΝΕΩΡΙΟΥ) που προκρίθηκε στην Προημιτελική της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος παραιτήθηκε και ως εκ τούτου οι αγώνες του Δ’ Ομίλου της Προημιτελικής Φάσης της Β’ Φάσης του Πανελληνίου πρωτ/τος Κορασίδων θα διεξαχθούν με τη συμμετοχή τριών ομάδων.

Προπονήσεις προεθνικής Παμπαίδων στο ΣΕΦ (20-22/5)

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής κ. Γιώργος Μπακοδήμος και οι συνεργάτες του κ. Παναγιώτης Γεωργούντζος και κ. Παναγιώτης Τσότρας καλούν τους παρακάτω αθλητές σε συγκεντρωτικές προπονήσεις ακολούθως: