ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Σπυρόπουλος στα σχολεία της Πάτρας

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Σε έξι Δημοτικά και ένα γυμνάσιο στην Πάτρα βρέθηκε ο Ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Σπυρόπουλος και παρουσίασε στους μαθητές και στις μαθήτριες το άθλημα της πετοσφαίρισης.

Το τμήμα ανάπτυξης της Ε.Ο.ΠΕ. στο 6ο Γυμνάσιο Καλλιθέας

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Το τμήμα ανάπτυξης της Ε.Ο.ΠΕ. επισκέφθηκε το 6ο Γυμνάσιο Καλλιθέας και παρουσίασε στις μαθήτριες και στους μαθητές τις δεξιότητες της πετοσφαιρισης. Ακολούθησαν στην αυλή του σχολείου μεικτοί αγώνες και πρακτική άσκηση των τεχνικών του αθλήματος. Το τμήμα ανάπτυξης της Ε.Ο.ΠΕ. ευχαριστεί τον Κ. Φ.Α του σχολείου κ. Νίκο Δεμέστιχα για την πρόσκληση.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Μαρίνος Κουτσογιάννης στο 1ο και 6ο Δημοτικό σχολείο Βόλου

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Το 1ο και 6ο Δημοτικό Σχολείου Βόλου επισκέφθηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής Μαρίνος Κουτσογιάννης και παρουσίασε στους μικρούς μαθητές και μαθήτριες της Ε' και ΣΤ' τάξης το άθλημα της πετοσφαίρισης μέσα από οπτικοακουστικό υλικό, ενώ έγιναν και κινητικές δραστηριότητες στο γυμναστήριο του Σχολείου

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Κωνσταντίνος Σαρρής στο 3ο Δημοτικό σχολείο Κατερίνης

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Το 3ο Δημοτικό σχολείο Κατερίνης επισκέφθηκε δύο φορές ο ομοσπονδιακός προπονητής Κωνσταντίνος Σαρρής και πραγματοποίησε θεωρητική και πρακτική παρουσίαση του αθλήματος της πετοσφαίρισης στην Ε' και ΣΤ' τάξη.

Ο Κωνσταντίνος Σαρρής στο 15ο Δημοτικό σχολείο Κατερίνης

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Στο 15ο Δημοτικό σχολείο Κατερίνης βρέθηκε ο Ομοσπονδιακός προπονητής Κωνσταντίνος Σαρρής και πραγματοποίησε θεωρητική και πρακτική παρουσίαση του αθλήματος της πετοσφαίρισης στην Δ' τάξη το σχολείου.

Συνάντηση της Ομοσπονδίας με το σωματείο ΙΕΡΑΞ Μήλου

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. βρέθηκαν εκπρόσωποι του σωματείου ΙΕΡΑΞ Μήλου και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος κ. Δεληβασιλείου και η ταμίας κ. Ανδριώτη, προκειμένου να συζητηθούν τρόποι ανάπτυξης του βόλεϊ στο νησί των Κυκλάδων.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Μαρίνος Κουτσογιάννης στο 1ο και 17ο Δημοτικό σχολείο Βόλου

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Το 1o και το 17ο Δημοτικό σχολείο Βόλου επισκέφθηκε ο Ομοσπονδιακός προπονητής κ. Κουτσογιάννης Μαρίνος. Σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολείων και των καθηγητών Φυσικής Αγωγής, παρουσιάστηκε στους μικρούς μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ' τάξης, το άθλημα της πετοσφαίρισης μέσα από εικόνες και βίντεο.

Η Ε.Ο.ΠΕ. στο 1ο Λύκειο Γλυφάδας

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021 το τμήμα ανάπτυξης της ΕΟΠΕ επισκέφθηκε το 1ο Λύκειο Γλυφάδας και τους μαθητές της Α΄ Λυκείου στους οποίους παρουσιάστηκε το άθλημα και συζητήθηκαν στοχευμένα θέματα με μαθητές που ήδη είναι αθλητές του βόλεϊ.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Μαρίνος Κουτσογιάννης στο 8ο Δημοτικό σχολείο Βόλου

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Μετά από επιθυμία των μαθητών και των εκπαιδευτικών, η Ε.Ο.ΠΕ. και ο Ομοσπονδιακός προπονητής Μαρίνος Κουτσογιάννης επισκέφθηκαν το 8ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου.

Επίσκεψη του Ομοσπονδιακού Γιάννη Ρηγάκου στο Μουσικό σχολείο Σπάρτης

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Την Τρίτη 13/10 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του περιφερειακού Προπονητή πετοσφαίρισης Λακωνίας Γιάννη Ρηγάκου στο Μουσικό Σχολείο Σπάρτης και συγκεκριμένα στις τάξεις Α΄-Β΄και Γ΄ Γυμνασίου στα πλαίσια του προγράμματος «παίζω βόλεϊ» της Ελληνικής Ομοσπονδίας πετοσφαίρισης.

Επίσκεψη ομοσπονδιακών στο 3ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Στο 3ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου βρέθηκαν την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου οι ομοσπονδιακοί προπονητές Παναγιώτης Σδραυκάκης και Δημήτρης Σολκίδης. Κατόπιν συνεννόησης με τον διευθυντή του σχολείου, πραγματοποιήθηκε μάθημα βόλεϊ στις ώρες γυμναστικής του προγράμματος στην Α τάξη του σχολείου. Τα παιδιά έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις και αποφασίστηκε να επαναληφθεί η επίσκεψη.

Γιόρτασαν με βόλεϊ την 8η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο Ξηροκάμπι Σπάρτης

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Την ευκαιρία να βρεθούν στους αθλητικούς χώρους είχαν οι μαθητές του Ξηροκαμπίου για τον εορτασμό της 8ης Πανελλήνιας Ημέρας σχολικού αθλητισμού και της Ευρωπαϊκής Ημέρας Αθλητισμού.

ΕΣΠΕΠ: Το βόλεϊ και στο δημοτικό σχολείο του Αγ. Βασιλείου Πατρών

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Μετά από πρόσκληση της διευθύντριας Βασιλικής Στράτη και της εκπαιδευτικού Φυσικής Αγωγής Μαρίας Μισαηλίδη, αντιπροσωπεία της ΕΣΠΕΠ με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Θ. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ, τον ταμεία κ. ΕΥΑΓ. ΞΥΓΚΑΚΗ και τον Ομοσπονδιακό Προπονητή κ. Στ. ΓΕΡΑΝΙΟ, επισκέφτηκαν το δημοτικό σχολείο του Αγίου Βασιλείου.

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Σχολικού Αθλητισμού: Η Ε.Ο.ΠΕ. στα Δημοτικά σχολεία Ελευθερούπολης και Καβάλας

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Σε τρία Δημοτικά σχολεία βρέθηκε η ομοσπονδιακή προπονήτρια Γιώτα Κεφαλά, στο πλαίσιο των δράσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Σχολικού Αθλητισμού. Πιο συγκεκριμένα:

Οι Περιφερειακοί Ομοσπονδιακοί 2021-2022

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Ορίστηκαν για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022 οι Περιφερειακοί Ομοσπονδιακοί Προπονητές (ΠΟΠ ) που θα αναλάβουν την επίβλεψη και τις προπονήσεις των κλιμακίων και επιλεγμένων αθλητών/αθλητριών σε συνεργασία με τους αποσπασμένους ομοσπονδιακούς.

Οι δράσεις της Ε.Ο.ΠΕ. στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Σχολικού Αθλητισμού

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Στα σχολεία όλης της Ελλάδας βρέθηκαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές κατά την διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Σχολικού Αθλητισμού και πρόβαλαν στα νέα παιδιά το άθλημα της πετοσφαίρισης.

Νέες οδηγίες για τους εργαστηριακούς ελέγχους Covid-19 στις προπονήσεις

NEWS,

Οι νέες οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, για τους εργαστηριακούς ελέγχους Covid-19 που πρέπει να εφαρμοστούν ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΒΟΛΕΪ (για τους αγώνες θα εκδοθούν νέες οδηγίες). Κατά τα άλλα, ισχύει το Προπονητικό Πρωτόκολλο.

Πανελλήνιο κοριτσιών Κ20: Διπλασίασε τα βραβεία MVP η Ιωάννα Σπανάκη

Πανελλήνια,

Μετά το βραβείο της MVP στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κοριτσιών Κ18, η Ιωάννα Σπανάκη διπλασίασε τις διακρίσεις της και στο αντίστοιχο πρωτάθλημα κοριτσιών Κ20. Η 19χρονη διαγώνια ηγήθηκε της ανατροπής της ομάδας των Μεσογείων από το εις βάρος της 2-0 σετ απέναντι στον Π.Α.Ο.Κ. για να κατακτήσει τον πρώτο της πανελλήνιο τίτλο σε επίπεδο νεανίδων.