Παίδων

Ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος στην εκπομπή του SDNA.gr VOLLEYTIME

NEWS,

Για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο Eλληνικό Bόλεϊ αλλά και την ομοσπονδία μίλησε στην εκπομπή του SDNA VOLLEY TIME ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Γιώργος Καραμπέτσος. Παρακάτω ένα μέρος της συνέντευξης:

Ευρωπαϊκό παίδων: Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας και τον Αντιδήμαρχο Καρπενησίου

ΕΘΝΙΚΕΣ,

Συνάντηση στα γραφεία της Περιφέρειας Ευρυτανίας με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Άρη Τάσιο και τον Αντιδήμαρχο Καρπενησίου κ. Γιάννη Σβερώνη είχε το μεσημέρι της Παρασκευής 14 Φεβρουαρίου αντιπροσωπεία της Ε.Ο.ΠΕ..

Η παρουσίαση της Εθνικής παίδων (video)

ΕΘΝΙΚΕΣ,

Γνωρίστε μέσω του παρακάτω βίντεο του volleyball.gr τους αθλητές της Εθνικής παίδων που συμμετείχαν στη προετοιμασία στη Νεμέα, ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ18 σε Ελλάδα (Καρπενήσι) και Ιταλία (8-19/7).

Γιώργος Μπακοδήμος: «Ψηλά ο πήχης αυτής της Εθνικής» (video)

ΕΘΝΙΚΕΣ,

Τον απολογισμό από την προετοιμασία της Εθνικής παίδων στη Νεμέα έκανε ο Γιώργος Μπακοδήμος. Ο ομοσπονδιακός προπονητής αναφέρθηκε στις 12 ημέρες που πέρασαν με τους διεθνείς στην ιστορική πόλη της Πελοποννήσου και για την δουλειά που γίνεται από το 2018 με τους αθλητές για το επερχόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη χώρα μας. Αναλυτικά:

Κ. Παναγής (Πρόεδρος Α.Σ. Νεμέας): «Τιμητική η επιλογή της Νεμέας από την Ομοσπονδία» (video)

ΕΘΝΙΚΕΣ,

Ο πρόεδρος του Α.Σ. Νεμέας Κώστας Παναγής και ο έφορος της ομάδας Παναγιώτης Ρογκάκης ήταν δύο από τους ανθρώπους που βρισκόντουσαν κάθε μέρα στο πλευρό της Εθνικής παίδων και φρόντιζαν να μην λείπει τίποτα από τον Γιώργο Μπακοδήμο και τους αθλητές του κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.

Θ. Καρκόνης (Αντιδήμαρχος Νεμέας): «Η Νεμέα να γίνει προπονητήριο για την Εθνική παίδων» (video)

ΕΘΝΙΚΕΣ,

Ο Αντιδήμαρχος Νεμέας Θανάσης Καρκόνης μίλησε στη κάμερα της Ε.Ο.ΠΕ. για την παρουσία της Εθνικής παίδων στην ιστορική πόλη της Πελοποννήσου.

Κ. Φρούσιος (Δήμαρχος Νεμέας): «Τιμή μας να φιλοξενούμε τις Εθνικές ομάδες» (video)

ΕΘΝΙΚΕΣ,

Ο Δήμαρχος Νεμέας Κωνσταντίνος Φρούσιος μίλησε στην κάμερα της Ε.Ο.ΠΕ. για την φιλοξενία της Εθνικής παίδων στην ιστορική πόλη της Πελοποννήσου και για την συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης. Αναλυτικά:

Επίσκεψη στο Δημαρχείο Νεμέας για την Εθνική παίδων

ΕΘΝΙΚΕΣ,

Μία ημέρα πριν την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της στη Νεμέα, σύσσωμη η Εθνική παίδων επισκέφθηκε το Δημαρχείο της πόλης. Τα μέλη της Εθνικής ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Φρούσιο, τον Δήμο και το τοπικό σωματείο Α.Σ. Νεμέας για την φιλοξενία που τους παρείχαν την περίοδο των εορτών.

Η ανασκόπηση του Ελληνικού Βόλεϊ για το 2019

NEWS,

Με όμορφες αναμνήσεις αποχαιρετά το 2019 το Ελληνικό Βόλεϊ. Από την επιστροφή των Εθνικών ομάδων ανδρών-γυναικών στις τελικές φάσεις των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και την πρόκριση στη φάση των «16», στο έβδομο συνεχόμενο νταμπλ της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού, μέχρι και στο δέκατο πρωτάθλημα της Βίκυς Αρβανίτη στο μπιτς βόλεϊ. Το volleyball.gr σας παρουσιάζει μέσα από φωτογραφίες τις κορυφαίες στιγμές του Ελληνικού Βόλεϊ, μπιτς και σνόου βόλεϊ για το 2019.

Έπιασε δουλειά στη Νεμέα η Εθνική παίδων

ΕΘΝΙΚΕΣ,

Την Χριστουγεννιάτικη προετοιμασία της ξεκίνησε στο κλειστό γυμναστήριο Νεμέας η Εθνική παίδων, ενόψει του ομίλου της τελικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ18 που θα διεξαχθεί σε Ελλάδα (Καρπενήσι) και Ιταλία (08-19/07).

Συνεργασία της Ε.Ο.ΠΕ. με την «Εργώ» για την ψυχολογική υποστήριξη των αθλητών

ΕΘΝΙΚΕΣ,

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ξεκίνησε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία (ΑΜΚΕ) «Εργώ» στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ενδυνάμωση ψυχολογικών δεξιοτήτων και ανθεκτικότητας νεαρών αθλητών/-τριών Βόλεϊ», με στόχο την ψυχολογική υποστήριξη της Εθνικής Ομάδας Παίδων, καθώς και των Κλιμακίων Παμπαίδων και Παγκορασίδων Αττικής.

Προετοιμασία της Εθνικής παίδων στη Νεμέα

ΕΘΝΙΚΕΣ,

Χριστουγεννιάτικη προετοιμασία θα πραγματοποιήσει η Εθνική παίδων, ενόψει του ομίλου της τελικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ18 που θα διεξαχθεί σε Ελλάδα (Καρπενήσι) και Ιταλία (08-19/07). Η προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί στην Νεμέα από 23 Δεκεμβρίου έως 3 Ιανουαρίου.

Επισκέψεις ομοσπονδιακών σε σωματεία

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Οι περιοδείες των ομοσπονδιακών προπονητών στα σωματεία συνεχίζονται, με τον τεχνικό της Εθνικής παμπαίδων Παναγιώτη Λακασά να παρευρίσκεται στις προπονήσεις των ομάδων του Μίλωνα, του Αστέρα Νίκαιας και του Πανερυθραϊκού.

Ευρωπαϊκό Παίδων: Συνάντηση για την συνδιοργάνωση

ΕΘΝΙΚΕΣ,

Συνάντηση στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας κ. Ρενάτο Αρένα και τον αντιπρόεδρο της Ιταλικής ομοσπονδίας κ. Τζουσέπε Μανφρέντι είχε το μεσημέρι της Πέμπτης 10 Οκτωβρίου η διοίκηση της Ε.Ο.ΠΕ.

Οι Ευρωπαϊκές κατατάξεις όλων των Εθνικών ομάδων

ΕΘΝΙΚΕΣ,

Οι πορείες όλων των Εθνικών ομάδων βόλεϊ στις διοργανώσεις που συμμετείχαν στο 2019 έφεραν και την άνοδο της Ελλάδας στις αντίστοιχες Ευρωπαϊκές κατατάξεις, όπως ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία (CEV).