Παίδων

Θανάσης Καρκόνης (Αντιδήμαρχος Νεμέας): Η πόρτα της Νεμέας για τις Εθνικές ομάδες έχει ανοίξει

NEWS,

Ο Αντιδήμαρχος Νεμέας Θανάσης Καρκόνης μίλησε στο volleyball.gr για την παρουσία της Εθνικής παίδων στην ιστορική πόλη της Πελοποννήσου για δεύτερη φορά σε δύο χρόνια.

Κώστας Φρούσιος (Δήμαρχος Νεμέας): «Θα είμαστε πάντα στο πλευρό των Εθνικών ομάδων»

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Για την παρουσία της Εθνικής παίδων για δεύτερη φορά μέσα σε δύο χρόνια στη Νεμέα για προετοιμασία μίλησε ο Δήμαρχος της πόλης Κωνσταντίνος Φρούσιος και για την συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.

Η Ε.Ο.ΠΕ. στην Εθνική παίδων και βραβεύσεις στον Δήμο Νεμέας και Α.Σ. Νεμέας

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Στη Νεμέα βρίσκεται από τις 17 Ιουνίου η Εθνική παίδων, με τους αθλητές να προπονούνται καθημερινά στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης υπό τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού προπονητή Γιώργου Μπακοδήμου και των συνεργατών του.

Συγκεντρωτικές προετοιμασίες των Εθνικών ομάδων Παίδων-Κορασίδων σε Νεμέα και Μουζάκι

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Οι Εθνικές ομάδες Παίδων και Κορασίδων θα πραγματοποιήσουν από τις 17 έως τις 28 Αυγούστου συγκεντρωτικές προετοιμασίες στην Νεμέα και στο Μουζάκι αντίστοιχα, ενόψει των υποχρεώσεων τους στα προκριματικά των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων το 2022.

Συμφωνία της Ε.Ο.ΠΕ. με το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center

NEWS,

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ήρθε σε συμφωνία με ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία της Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα με το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, για την ιατρική κάλυψη των Εθνικών Ομάδων βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ, υπό την επίβλεψη του χειρουργού-ορθοπεδικού του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, Νικολάου Σούρα.

Ανακοίνωση της Ε.Ο.ΠΕ.

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Μετά από προσεκτική αξιολόγηση και καταγραφή των συνθηκών υγείας, ασφάλειας και μετά από ανταλλαγή πληροφοριών με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και σειρά τηλεδιασκέψεων με την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ανακοινώνει την απόσυρση της Ελλάδας από την συνδιοργάνωση της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Αγοριών Κ18 (Παίδων).

Ο Μανώλης Ρουμελιώτης και ο Γιώργος Μπακοδήμος live στο instagram (16/05, 19.00)

NEWS,

Ο τιμ μάνατζερ των Εθνικών ομάδων μπιτς βόλεϊ Μανώλης Ρουμελιώτης και ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής παίδων Γιώργος Μπακοδήμος θα είναι οι καλεσμένοι στην εκπομπή της Ε.Ο.ΠΕ. στο Instagram το Σάββατο 16 Μαΐου (19.00).

Οι αποφάσεις της C.E.V. για το ευρωπαϊκό βόλεϊ και beach volley

NEWS,

Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία (C.E.V.) απέστειλε στις Εθνικές Ομοσπονδίες μέλη της και γνωστοποίησε μέσω της ιστοσελίδας της, το πλάνο που δημιούργησε για να αντιμετωπίσει τα ζητήματα που δημιουργήθηκαν με την πανδημία του COVID-19.

Το πρώτο διαδικτυακό προπονητικό πρόγραμμα της Ε.Ο.ΠΕ. με την Sports Excellence

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Το πρώτο προπονητικό πρόγραμμα μέσω τηλεδιάσκεψης προσαρμοσμένο στο «Μένουμε Σπίτι» πραγματοποίησε η Ε.Ο.ΠΕ. την Μεγάλη Τρίτη με τους αθλητές και τις αθλήτριες των Εθνικών ομάδων Παίδων-Κορασίδων σε συνεργασία με την μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Sports Excellence.

Διαδικτυακό προπονητικό σεμινάριο της Ε.Ο.ΠΕ. με την Sports Excellence

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Η Ε.Ο.ΠΕ. σε συνεργασία με την αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Sports Excellence θα πραγματοποιήσει διαδικτυακά σεμινάρια με τους ομοσπονδιακούς προπονητές και τους Π.Ο.Π. με θέμα προπονητικά προγράμματα προσαρμοσμένα στο «Μένουμε Σπίτι» για τους αθλητές και τις αθλήτριες των Εθνικών ομάδων Παίδων και Κορασίδων. Το πρώτο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9/4 και ώρα 14.30.

Ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος στην εκπομπή του SDNA.gr VOLLEYTIME

NEWS,

Για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο Eλληνικό Bόλεϊ αλλά και την ομοσπονδία μίλησε στην εκπομπή του SDNA VOLLEY TIME ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Γιώργος Καραμπέτσος. Παρακάτω ένα μέρος της συνέντευξης:

Ευρωπαϊκό παίδων: Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας και τον Αντιδήμαρχο Καρπενησίου

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Συνάντηση στα γραφεία της Περιφέρειας Ευρυτανίας με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Άρη Τάσιο και τον Αντιδήμαρχο Καρπενησίου κ. Γιάννη Σβερώνη είχε το μεσημέρι της Παρασκευής 14 Φεβρουαρίου αντιπροσωπεία της Ε.Ο.ΠΕ..

Η παρουσίαση της Εθνικής παίδων (video)

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Γνωρίστε μέσω του παρακάτω βίντεο του volleyball.gr τους αθλητές της Εθνικής παίδων που συμμετείχαν στη προετοιμασία στη Νεμέα, ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ18 σε Ελλάδα (Καρπενήσι) και Ιταλία (8-19/7).

Γιώργος Μπακοδήμος: «Ψηλά ο πήχης αυτής της Εθνικής» (video)

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Τον απολογισμό από την προετοιμασία της Εθνικής παίδων στη Νεμέα έκανε ο Γιώργος Μπακοδήμος. Ο ομοσπονδιακός προπονητής αναφέρθηκε στις 12 ημέρες που πέρασαν με τους διεθνείς στην ιστορική πόλη της Πελοποννήσου και για την δουλειά που γίνεται από το 2018 με τους αθλητές για το επερχόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη χώρα μας. Αναλυτικά:

Κ. Παναγής (Πρόεδρος Α.Σ. Νεμέας): «Τιμητική η επιλογή της Νεμέας από την Ομοσπονδία» (video)

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Ο πρόεδρος του Α.Σ. Νεμέας Κώστας Παναγής και ο έφορος της ομάδας Παναγιώτης Ρογκάκης ήταν δύο από τους ανθρώπους που βρισκόντουσαν κάθε μέρα στο πλευρό της Εθνικής παίδων και φρόντιζαν να μην λείπει τίποτα από τον Γιώργο Μπακοδήμο και τους αθλητές του κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.

Θ. Καρκόνης (Αντιδήμαρχος Νεμέας): «Η Νεμέα να γίνει προπονητήριο για την Εθνική παίδων» (video)

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Ο Αντιδήμαρχος Νεμέας Θανάσης Καρκόνης μίλησε στη κάμερα της Ε.Ο.ΠΕ. για την παρουσία της Εθνικής παίδων στην ιστορική πόλη της Πελοποννήσου.

Κ. Φρούσιος (Δήμαρχος Νεμέας): «Τιμή μας να φιλοξενούμε τις Εθνικές ομάδες» (video)

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Ο Δήμαρχος Νεμέας Κωνσταντίνος Φρούσιος μίλησε στην κάμερα της Ε.Ο.ΠΕ. για την φιλοξενία της Εθνικής παίδων στην ιστορική πόλη της Πελοποννήσου και για την συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης. Αναλυτικά:

Επίσκεψη στο Δημαρχείο Νεμέας για την Εθνική παίδων

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Μία ημέρα πριν την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της στη Νεμέα, σύσσωμη η Εθνική παίδων επισκέφθηκε το Δημαρχείο της πόλης. Τα μέλη της Εθνικής ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Φρούσιο, τον Δήμο και το τοπικό σωματείο Α.Σ. Νεμέας για την φιλοξενία που τους παρείχαν την περίοδο των εορτών.

Η ανασκόπηση του Ελληνικού Βόλεϊ για το 2019

NEWS,

Με όμορφες αναμνήσεις αποχαιρετά το 2019 το Ελληνικό Βόλεϊ. Από την επιστροφή των Εθνικών ομάδων ανδρών-γυναικών στις τελικές φάσεις των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και την πρόκριση στη φάση των «16», στο έβδομο συνεχόμενο νταμπλ της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού, μέχρι και στο δέκατο πρωτάθλημα της Βίκυς Αρβανίτη στο μπιτς βόλεϊ. Το volleyball.gr σας παρουσιάζει μέσα από φωτογραφίες τις κορυφαίες στιγμές του Ελληνικού Βόλεϊ, μπιτς και σνόου βόλεϊ για το 2019.