Ορισμοί Διαιτητών

Οι Έλληνες διαιτητές στην Ευρώπη

NEWS,

Στη Βόρεια Μακεδονία θα ταξιδέψει ο διεθνής διαιτητής Αλέξανδρος Αβραμίδης, προκειμένου να σφυρίξει αγώνες του Γ' προκριματικού ομίλου του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανδρών που θα διεξαχθεί από 11 έως 17 Ιανουαρίου.

Σεμινάριο της Κ.Ε.Δ. με τους αξιολογημένους και μη διαιτητές

Ορισμοί Διαιτητών,

Σεμινάριο μέσω τηλεδιάσκεψης με όλους τους αξιολογημένους και μη αξιολογημένους διαιτητές πραγματοποίησε το διήμερο 19-20 Σεπτεμβρίου η Κ.Ε.Δ./Ε.Ο.ΠΕ. σε συνεργασία με την ομοσπονδία διαιτητών πετοσφαίρισης (Ο.Δ.Β.Ε.). Στο σεμινάριο δίδαξαν και μίλησαν εν ενεργεία και μη διεθνείς διαιτητές, το οποίο παρακολούθησαν 150 αξιολογημένοι και 60 μη αξιολογημένοι διαιτητές από όλη την Ελλάδα.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των τελικών της Volley League Ανδρών

Ορισμοί Διαιτητών,

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των τελικών της Volley League Ανδρών. Σύμφωνα με την προκήρυξη της Ε.Σ.Α.Π., η Κ.Ε.Δ./Ε.Ο.ΠΕ. όρισε στους τελικούς αναπληρωτή διαιτητή, ο οποίος θα έχει τον αποκλειστικό έλεγχο του VIDEO CHECK (V.A.R.).

Διαδικτυακά σεμινάρια της Κ.Ε.Δ/Ε.Ο.ΠΕ. με όλους τους αξιολογημένους και μη διαιτητές

NEWS,

Η Κ.Ε.Δ./Ε.Ο.ΠΕ. σε συνεργασία με την τεχνική επιτροπή διαιτησίας της Ο.Δ.Β.Ε. ξεκινάει σήμερα Τρίτη 28/4 σεμινάρια μέσω τηλεδιασκέψεων με όλους τους αξιολογημένους και μη διαιτητές όλων των επαρχιακών συνδέσμων.