Ορισμοί Διαιτητών

Volley League Γυναικών: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής

NEWS,

Το πρώτο σερβίς στο πρωτάθλημα της Volley League Γυναικών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Οκτωβρίου. Αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα και οι διαιτητές της πρεμιέρας του 51ου πρωταθλήματος.

Επιμόρφωση από την ΚΕΔ: Στα θρανία και πάλι οι αξιολογημένοι διαιτητές

NEWS,

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας θα πραγματοποιήσει το ετήσιο επιμορφωτικό σεμινάριο με τηλεδιάσκεψη για τους αξιολογημένους διαιτητές και παρατηρητές που θα γίνει το διήμερο 25-26 Σεπτεμβρίου. Θα κληθούν επίσης και διαιτητές της Α΄κατηγορίας Κύπρου ενώ γίνεται πρόσπάθεια το υψηλού επιπέδου σεμινάριο από την ΚΕΔ να γίνει και προς δημοσιογράφους και εκπροσώπους του Τύπου.

Η ΚΕΔ ενημερώνει τους προπονητές για τις αλλαγές κανονισμών

NEWS,

Με επιστολή της προς τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργο Καραμπέτσο και τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρο η ΚΕΔ/ΕΟΠΕ ενημέρωσε πως στις 5 Οκτωβρίου (5/10) και ώρα 21:00 θα πραγματοποιήσει τηλεδιάσκεψη (το σχετικό link θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα) των προπονητών των ομάδων της Volleyleague Ανδρών και Γυναικών προκειμένου να ενημερωθούν για τις εν λόγω αλλαγές-τροποποιήσεις, που θα ισχύσουν από τη νέα αγωνιστική χρονιά, τόσο στα Εθνικά μας πρωταθλήματα όσον και στα Ευρωπαϊκά.

Ο διεθνής διαιτητής Γιάννης Ιωαννίδης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αγοριών Κ17

NEWS,

Στα Τίρανα βρίσκεται ο διεθνής διαιτητής Γιάννης Ιωαννίδης, προκειμένου να σφυρίξει αγώνες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αγοριών Κ17 που ξεκινάει το Σάββατο 10 Ιουλίου στη πρωτεύουσα της Αλβανίας.