Νεανίδων

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στο βόλεϊ σχολιασμός ακουστικής περιγραφής για ανθρώπους με προβλήματα όρασης!

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Στο πλαίσιο του προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νεανίδων στο κλειστό γυμναστήριο «Ηλίας Τριανταφυλλίδης» στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα σχολιασμός ακουστικής περιγραφής για ανθρώπους με προβλήματα όρασης, τυφλούς και μερικώς βλέποντες.

Φιλική αναμέτρηση των κλιμακίων παγκορασίδων Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης στο τάραφλεξ του «Η. Τριανταφυλλίδης»

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής του Ε' ομίλου του 2ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νεανίδων Κ19 στο κλειστό γυμναστήριο «Ηλίας Τριανταφυλλίδης» η ΕΠΕΣΘ σε συνεργασία με την ΕΟΠΕ πραγματοποίησαν φιλική αναμέτρηση μεταξύ των κλιμακίων παγκορασίδων Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Προκριματικά Ευρωπαϊκού Νεανίδων Κ19: Οι δηλώσεις Γιαννακόπουλου, Ανθούλη και Αγγελοπούλου για τη πρόκριση στο Ευρωβόλεϊ Κ19

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Χαρά και συγκίνηση ήταν τα συναισθήματα που κατέκλυσαν την Εθνική νεανίδων μετά την πρόκριση στη τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ19.

Προκριματικά Ευρωπαϊκού Νεανίδων Κ19: 2Χ2 για την Εθνική, 3-0 το Ισραήλ

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Το 2Χ2 χωρίς απώλεια σετ έκανε η Εθνική μας ομάδα, καθώς επικράτησε και του Ισραήλ με 3-0 σετ στο κλειστό γυμναστήριο «Ηλίας Τριανταφυλλίδης» στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, εκεί όπου διεξάγεται ο Ε' όμιλος του 2ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νεανίδων Κ19.

Νίκος Παναγιωτίδης (Αντιδήμαρχος Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη): «Πρόκληση για τον Δήμο μας η ανάληψη σπουδαίων διοργανώσεων»

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Για την διοργάνωση του προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νεανίδων Κ19 στο κλειστό γυμναστήριο «Ηλίας Τριανταφυλλίδης» στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης μίλησε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού Νίκος Παναγιωτίδης, τονίζοντας για την πρόκληση που ήταν για τον Δήμο Πυλαίας Χορτιάτη η συνδιοργάνωσή του και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Εθνική μας ομάδα.

Προκριματικά Ευρωπαϊκού Νεανίδων Κ19: Ξεκίνημα με το δεξί για την Εθνική, 3-0 τη Λετονία

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στον Ε' όμιλο του 2ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νεανίδων Κ19 η Εθνική μας ομάδα.

Προκριματικά Ευρωπαϊκού Νεανίδων Κ19: Live streaming Ελλάδα - Λετονία (8/4, 19.15)

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Στις 19.15 η Εθνική νεανίδων Κ19 αντιμετωπίζει στο κλειστό γυμναστήριο «Ηλίας Τριανταφυλλίδης» την Λετονία, για την 1η αγωνιστική του Ε' ομίλου του 2ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νεανίδων Κ19 που διεξάγεται στον Δήμο Πυλαίας Χορτιάτη.

Προκριματικά Ευρωπαϊκού Νεανίδων Κ19: Έτοιμη η Εθνική για την πρεμιέρα με την Λετονία (8/4, 19.15)

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Πανέτοιμη για την πρεμιέρα στον Ε' όμιλο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νεανίδων Κ19 είναι η Εθνική μας ομάδα.

Ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. και ο Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη για τον προκριματικό όμιλο της Εθνικής νεανίδων Κ19

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Μία ημέρα έμεινε για την πρεμιέρα του Ε' ομίλου του 2ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νεανίδων Κ19 που θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Ηλίας Τριανταφυλλίδης» στη Πυλαία-Χορτιάτη με τη συμμετοχή της Ελλάδας, της Γαλλίας, της Λετονίας και του Ισραήλ.

Εθνική νεανίδων Κ19: Το πρόγραμμα στον 2ο προκριματικό γύρο στη Θεσσαλονίκη (08-10/04)

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα των αγώνων της Εθνικής νεανίδων Κ19 στον όμιλο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νεανίδων Κ19 που θα φιλοξενήσει το τριήμερο 8-10 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο «Ηλίας Τριανταφυλλίδης» στη Θεσσαλονίκη.

Εθνική κοριτσιών Κ19: Οι κλήσεις για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού στη Θεσσαλονίκη

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία της Εθνικής κοριτσιών Κ19 (νεανίδων) ενόψει της συμμετοχής της στον 2ο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί το διάστημα 8-10 Απριλίου στη Πυλαία Χορτιάτη στη Θεσσαλονίκη.

Προκριματικά Ευρωπαϊκού Νεανίδων Κ19: Στη Πυλαία Χορτιάτη ο προκριματικός όμιλος της Εθνικής νεανίδων

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Στη Πυλαία Χορτιάτη στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί ένας από τους εννέα ομίλους του δεύτερου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νεανίδων Κ19.

Συμφωνία της Ε.Ο.ΠΕ. με το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center

NEWS,

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ήρθε σε συμφωνία με ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία της Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα με το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, για την ιατρική κάλυψη των Εθνικών Ομάδων βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ, υπό την επίβλεψη του χειρουργού-ορθοπεδικού του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, Νικολάου Σούρα.

Οι αποφάσεις της C.E.V. για το ευρωπαϊκό βόλεϊ και beach volley

NEWS,

Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία (C.E.V.) απέστειλε στις Εθνικές Ομοσπονδίες μέλη της και γνωστοποίησε μέσω της ιστοσελίδας της, το πλάνο που δημιούργησε για να αντιμετωπίσει τα ζητήματα που δημιουργήθηκαν με την πανδημία του COVID-19.

Ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος στην εκπομπή του SDNA.gr VOLLEYTIME

NEWS,

Για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο Eλληνικό Bόλεϊ αλλά και την ομοσπονδία μίλησε στην εκπομπή του SDNA VOLLEY TIME ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Γιώργος Καραμπέτσος. Παρακάτω ένα μέρος της συνέντευξης: