Κορασίδων

Πανελλήνιο κοριτσιών Κ18: Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός, ΠΑΟΚ, Δεξαμενή Μεταμόρφωσης και Ιωνικός στη τελική φάση

Πανελλήνια,

Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός, ΠΑΟΚ, Δεξαμενή Μεταμόρφωσης και Ιωνικός Νίκαιας είναι η τετράδα που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα Ελλάδας στις κορασίδες.

Πανελλήνιο αγοριών Κ18: Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Πήγασος Πολίχνης, Πανερυθραϊκός και Ιωνικός στη τελική φάση

Πανελλήνια,

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο Πήγασος Πολίχνης και ο Πανερυθραϊκός προκρίθηκαν στη τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος αγοριών Κ18.

Πανελλήνιο κοριτσιών Κ18: Μαρκόπουλο και Καβάλα για τον πρώτο τους τίτλο (ρόστερ, χρυσή βίβλος)

Πανελλήνια,

Στο κλειστό του Μουζακίου θα διεξαχθεί ο τελικός του Πανελληνίου πρωταθλήματος κοριτσιών Κ18 (κορασίδων) ανάμεσα στον Α.Ο. Καβάλας και το Μαρκόπουλο. Οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν τον πρώτο πανελλήνιο τίτλο τους σε επίπεδο κορασίδων. Ο τελικός θα ξεκινήσει στις 20.00 και θα είναι σε live streaming από το κανάλι της Ε.Ο.ΠΕ. στο youtube. Ο μικρός τελικός δεν θα διεξαχθεί, μετά από την αποχώρηση του Αίαντα Ευόσμου.

Πανελλήνιο κοριτσιών Κ18: Παραίτηση του Αίαντα Ευόσμου, τρίτος ο Φοίβος Μελισσίων

Πανελλήνια,

Ο μικρός τελικός του Πανελληνίου πρωταθλήματος κοριτσιών Κ18 ανάμεσα στον Αίαντα Ευόσμου και τον Φοίβο Μελισσίων, προγραμματισμένος για την Τρίτη 10 Αυγούστου στις 16.30 στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου δεν θα διεξαχθεί μετά από παραίτηση της ομάδας του Αίαντα Ευόσμου λόγω θετικού κρούσματος covid-19. Ως εκ τούτου, ο μικρός τελικός κατοχυρώνεται στον Φοίβο Μελισσίων, ο οποίος κατακτά και την τρίτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κοριτσιών Κ18.

Πανελλήνιο κοριτσιών Κ18: Στο Μουζάκι ο τελικός ανάμεσα στον Α.Ο. Καβάλας και το Μαρκόπουλο

Πανελλήνια,

Στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου θα διεξαχθεί ο τελικός του Πανελληνίου πρωταθλήματος κοριτσιών Κ18 ανάμεσα στον Α.Ο. Καβάλας και το Μαρκόπουλο. Ο τελικός θα γίνει την Τρίτη 10 Αυγούστου στις 20.00, ενώ στις 16.30 θα πραγματοποιηθεί ο μικρός τελικός ανάμεσα στον Αίαντα Ευόσμου και τον Φοίβο Μελισσίων.

Πανελλήνιο κοριτσιών Κ18: Καβάλα και Μαρκόπουλο στον τελικό

Πανελλήνια,

Ο ΑΟ Καβάλας και το Μαρκόπουλο προκρίθηκαν στον τελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος κοριτσιών Κ18. Η ομάδα της Καβάλας επικράτησε με 3-2 σετ του Αίαντα Ευόσμου, ενώ το Μαρκόπουλο νίκησε τον Φοίβο Μελισσίων με 3-1 σετ. Να αναφερθεί ότι έπεσε η τάση του ρεύματος στο γυμναστήριο Μελισσίων και η αναμέτρηση ξεκίνησε με καθυστέρηση σχεδόν 1,5 ώρας.

Πανελλήνιο κοριτσιών Κ18: Μαρκόπουλο, Αίας Ευόσμου και Φοίβος Μελισσίων έκλεισαν θέση στα ημιτελικά

Πανελλήνια,

Τα αποτελέσματα της προημιτελικής φάσης των πανελληνίων πρωταθλημάτων κοριτσιών Κ18. Στις τέσσερις καλύτερες ομάδες προκρίθηκαν ο ΑΟ Μαρκοπούλου, ο Αίας Ευόσμου και ο ΣΦΑΜ Φοίβος Μελισσίων, ενώ εκκρεμεί η αναμέτρηση του ΑΟ Καβάλας με τον Φιλαθλητικό Λαρισαίκό που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 30/7 στις 18.00 για να συμπληρωθεί το παζλ της τετράδας.

Πανελλήνιο κοριτσιών Κ18: Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Πανελλήνια,

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής του Πανελληνίου πρωταθλήματος κοριτσιών Κ18. Η 1η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Τρίτης με την αναμέτρηση της ΕΑ Λάρισας με τον ΑΣ Γιάννενα (19.00).